Acest eveniment de o zi își propune să scoată în evidență lucrurile remarcabile pe care ce le fac oamenii în zona IT și nu numai, începând de la proiecte tehnice cu vechime, la proiecte ce țin de dezvoltarea personală și chiar ce se întâmplă pe parcursul dezvoltării unui proiect.

Prima ediție a conferinței a avut loc anul trecut, 120 de participanți fiind prezenți pe parcursul întregii zile.

În urma succesului ediției anterioare, Codette Celebration Day revine cu o agendă și mai diversă. Printre speakeri se numără Raluca Radu (Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din România) și Ciprian Borodescu (Co-fondator & CEO Appticles, Co-organizator BucharestJS).

În zona de Booths, participanții pot afla ce direcții de carieră le sunt potrivite în funcție de experiența lor, tips & tricks pentru interviuri și sfaturi pentru pașii pe care ar putea să îi urmeze.

Ziua se va încheia cu un panel pe antreprenoriat cu tematica “Cum să pornești și să gestionezi un start-up tech?” în cadrul căruia vor participa invitați precum Irina Scarlat (Lead Marketing Manager la Uber), Ioana Frincu (COO KrowdMentor, COO Under Development Office) și Mihai Cosmin Rotaru (Clever Taxi).

Pe 10 martie, ai ocazia să întâlnești oameni pasionați și să interacționezi cu antreprenori și lideri ai comunității tech din București.