Cognizant Softvision, lider în dezvoltarea produselor software, va fi “Main Partner” la DevCon Live 2020, desfășurat în perioada 3 - 28 noiembrie.

Cognizant Softvision va fi prezent la evenimentul online prin speakeri cu vastă experiență din comunitățile tehnice de Java, JavaScript și Web & Mobile, care vor susține webinarii practice și masterclass-uri. Cognizant Softvision va găzdui și un stand virtual, unde experți tehnici vor răspunde la întrebările participanților interesați de tehnologii de ultimă generație, proiecte și leadership, precum și oportunități de carieră.

Cognizant Softvision recrutează activ specialiști de nivel middle și senior, concentrându-se pe tehnologii precum Java, JavaScript și DevOps. Compania continuă căutarea de noi talente în toate cele cinci orașe unde este prezentă: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Baia Mare.

Softvisionerii pe care îi puteți asculta la DevCon abia așteaptă să preia microfonul, deci rezervă-ți locul și ascultă-i live:

Vlad Cârcu, Java Developer - Java Week, 3 noiembrie, 10:50 AM

Vlad este Java Developer cu o experiență de peste 12 ani, dintre care cinci i-a petrecut pe diverse roluri de tech lead și team lead, cu experiență în gestionarea echipelor. El a fost implicat atât în proiecte de maintenance, cât și în proiecte greenfield și a condus echipe la nivel local și remote.

El va prezenta “API First vs. Code First: The 'why's and 'how's using Swagger, Spectral and openapi-generator-maven-plugin”. Scopul acestei prezentări este de a face mai ușor de adoptat API-ul. Pentru a realiza acest lucru, Vlad va compara API first vs. Code first, pe mai multe criterii, cum ar fi ușurința de utilizare și impactul în proiect.

Mihai Ureche, Web Community Lead - JavaScript Week, 10 noiembrie, 10:50 AM

Mihai Ureche, Full Stack Developer cu 12 ani de experiență, și un cinefil pasionat de Sci-Fi, face parte din comunitatea Web Full-Stack a Cognizant Softvision, asumându-și rolul de a-i ajuta pe colegi să își îmbunătățească tech și soft skills.

Talk-ul său, „Microfrontends - ReactJS & Angular”, oferă participanților posibilitatea de a afla mai multe despre micro frontend-urile, despre modul în care acestea ajută procesul de dezvoltare, dar și despre modul în care micro-frontend-urile pot fi implementate folosind React sau Angular.

Radu Marin, Android Community Lead și Alexandru Gherghina, Android Team Lead - Web and Mobile Week, noiembrie 17, 10:30 AM

Talk-ul lui Radu și a lui Alexandru,“Building your own Jetpack”, adoptă o abordare interactivă pentru a descoperi secretele Android Jetpack ViewModel și explorează modul în care acesta a fost construit, tips & tricks pentru do it yourself și cum ar trebui să fie utilizat în mod corespunzător.

Discuția va comuta între teorie și practică pentru a înțelege mai bine detaliile subtile în jurul Android ViewModels, plus câteva bune practici care ar trebui să-ți aducă abilitățile de dezvoltare Android la nivelul următor.

Despre DevCon Live

DevCon Live este cel mai amplu eveniment IT&C ce se va desfășura online în perioada 3-28 noiembrie și va susține 4 săptămâni pline de conținut pe subiecte dedicate tehnologiei, precum: Java, JavaScript, Web & Mobile și Cybersecurity. Inspirat de DevTalks Reimagined și parte din DevTalks România, DevCon Live va reuni peste 5000 de profesioniști IT și speakeri locali, dar și internaționali, de la companii de renume precum Google, Spotify, RedHat, EPAM, VMware, JetBrains, Hazelcast și multe altele.

Fiecare săptămână din cadrul DevCon Live va reprezenta un mix de resurse și networking ce va cuprinde conferințe IT, masterclass-uri, workshop-uri care vor avea loc astfel: Java Week – 3 noiembrie, JavaScript Week – 10 noiembrie, Web & Mobile Week – 17 noiembrie și Cybersecurity Week – 24 noiembrie, dar și a evenimentelor personalizate și hackathoanelor DevHacks organizate în cadrul săptămânilor.