Reprezentanții Roca X, Techangels, Seedblink si Gapminder au jurizat cele 15 startup-uri prezente în cadrul evenimentului și au selectat câștigătorii.
Câștigătorii cohortei cu numărul 4 a Commons Accel sunt:
BookTes - un sistem de ticketing care oferă o solutie completă si personalizată de organizare, administrare și comercializare în mediul online a tuturor activităților din domeniul cultural-turistic.
Fast Digitalization - o platformă care prelucrează rapid datele aflate in format analog, le organizează in baze de date viabile si oferă o traducerea fidelă a informației specializata domeniului de unde provin datele.
Luive – o nouă rețea socială fără reclame convenționale care facilitează monetizarea de content, servicii si interacțiuni într-un mod securizat, cu content unic ce poate fi colecționat, video-calluri si live streaming
Vaunt, soluția de management proptech, sau Băcănia Tei, au primit și ei mențiuni speciale.
Toti participanții au avut parte de un network de excepție alături de partenerii, mentorii si susținatorii proiectului veniți din partea Bursei de Valori, Paypoint, Ernst&Young, Sparking Capital, Early Game Ventures, DLA Piper sau a comunității La French Tech.
Rezultate Commons Accel și noi înscrieri
Commons Accel este un program de accelerare pentru startup-urile românești fondat în 2019 de o echipă condusă de Matei Dumitrescu. În cadrul programului au fost pregătiți deja peste 150 de antreprenori.
In 2020 Commons Accel a fost finalist regional al Central European Startup Awards la categoria „Best Accelerator”.
Programul se bucură de participarea a peste 80 de mentori și experți de top din diverse domenii de business, implicați și dedicați creșterii și transformării unor idei inovatoare în afaceri de succes.
De asemenea, acceleratorul are ca parteneri majoritatea organizațiilor care sprijină startup-urile prin investiții. Echipa acceleratorului este formată din profesioniști cu experiență internațională de business, accelerare și investiții, iar curricula livrată este una modernă și eficientă.
Rezultatele acceleratorului sunt remarcabile, peste 10 startup-uri care au participat în program primind deja o investiție, în timp ce alte aproape 20 au dezvoltat afaceri sustenabile.
Printre startup-urile de succes care au absolvit Commons Accel se numără și VOXIKIDS, absolvent al primei cohorte, care a primit mai multe investiții de-a lungul anului trecut. RepsMate, câștigători în cea de-a doua cohortă, au câștigat în cadrul programului Advancing AI o prima finanțare de 50.000 de euro. Recomedica este un startup din grupa cu numărul 3 a programului Commons Accel și a fost finanțat chiar din timpul acceleratorului cu 300.000 de euro, printr-o campanie derulată pe platforma SeedBlink.