Firma a fost înființată în 2004 și este deținută de soții Tudor și Angela Țiboc, proprietarii Quickmobile. La finalul anului trecut, Electro Distribution SRL avea datorii în valoare de peste 34 de milioane de lei și înregistrase pierderi de peste 810.000 de lei, după ce, în 2016 firma raportase un profit de mai mult de 3,6 milioane de lei.

Anunțul privind falimentul Electro Distribution SRL a fost publicat de site-ul supervizor.ro, care citează datele din dosarul în care firma a cerut declararea falimentului, solicitare înregistrată pe data de 4 septembrie 2018. Potrivit supervior.ro, a doua zi, instanța a dispus deschiderea procedurii simplificate de faliment și a numit un lichidator judiciar provizoriu.

De asemenea, judecătorul a stabilit data de 22 octombrie 2018 drept termen limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor, urmând ca prima Adunare a Creditorilor să se întrunească pe 6 noiembrie 2018, ora 14:30, la sediul lichidatorului judiciar (Baia Mare, str.George Coşbuc nr.32/19).

Înființat în urmă cu 11 ani, Quickmobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară. În 2015, compania s-a extins pe piața internațională prin lansarea magazinului online QuickmobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene, scrie profit.ro.