„Îmi exprim încrederea că Șerban, ca lider energic și entuziast va continua alături de echipa Pall-Ex misiunea de consolidare a statutului de lider de piață, atât în calitate, cât și în volum. Pasiunea sa pentru excelență și munca în echipă sunt valorile pe care le avem în comun și care conturează totodată premisa realizării obiectivelor viitoare ale companiei.” a declarat Danor Ionescu, CEO Pall-Ex România.

„Mă bucur să mă alătur echipei Pall-Ex într-un moment atât de important pentru companie și anume anul în care Pall-Ex a împlinit 10 de ani de activitate. Îmi propun să fructific expertiza mea din domeniul automatizării și digitizării proceselor de business, pentru a eficientiza și mai mult fluxul de distribuției al Pall-Ex România și împreună să atingem noi praguri de performanță,” a declarat Șerban Oarză, General Manager Pall-Ex România.

Șerban Oarză are o experiență de peste 15 ani în managementul executiv, timp în care s-a aflat la conducerea activităților mai multor companii de import și distribuție din România. În ultimii 6 ani, Șerban a coordonat activitatea importatorului și distribuitorului român de papetărie și consumabile de birotică, RTC Proffice, sub conducerea lui compania vizând atingerea pragului de 30 de milioane de euro cifră de afaceri.

De asemenea, Șerban s-a implicat activ și în susținerea activităților de CSR, prin susținerea proiectelor Asociației Totul Pentru Tine în programul GalantOm, fiind și membru în board-ul SOS Satele Copiilor.

Anul acesta, Pall-Ex România aniversează 10 ani de activitate pe piața românească de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate, marcând acest moment important prin doborârea de noi recorduri, cel mai recent fiind peste 5.000 de paleți tranzitați într-o singură noapte.

Compania este un reper în ce privește operativitatea, astfel că rata de livrări la timp a Pall-Ex România este de 99,27%, iar procentul de daunalitate este extrem de redus, raportat la volumele tranzitate, sub 0,16%.

Conceptul de business implementat de Pall-Ex este unul inovator, lucrând în cadrul unei rețele formate din 41 de transportatori și distribuitori locali, ce livrează mărfuri paletizate în 24 de ore, pe întreg teritoriul României. Totodată, compania deține și cea mai întinsă rețea de depozite a unei companii de logistică autohtone, având un total de 43 de locații logistice în toată țara.