Jaime Gine se alătură Amber ca CEO, urmând să conducă toate operațiunile companiei din România, Statele Unite, Mexic și Canada. Jaime Gine a fost Chief Customer Officer la Keywords Studios, companie irlandeză ce oferă servicii creative în industria de game development, și a lucrat 15 ani la Electronic Arts, unde a ocupat funcția de Vice Președinte al International Development Services. În cei cinci ani de CCO la Keywords, capitalizarea de piață a companiei a crescut de la aproximativ 100 milioane de dolari la peste 2,5 miliarde de dolari.

De asemenea, Amber are un nou Head of Business Development în persoana lui Brian Waddle. Acesta a fost senior global sales & marketing executive în industria jocurilor video timp de 16 ani în companii precum Virtuos și Havok. El este, de asemenea, membru al consiliului de administrație la Telltale Games, cu o experienta bogată în fuziuni și achiziții.

„Intrăm într-o nouă etapă a evoluției Amber, pe măsură ce continuăm să creștem rețeaua internațională de studiouri care să acopere toate platformele și genurile de jocuri. Explorăm, de asemenea, posibilitatea de a accesa moduri de finanțare externă care să ne susțină dezvoltarea. Venirea în echipa de conducere a lui Jaime și Brian va reprezenta o accelerare decisivă a strategiei noastre”, a spus Mihai Pohonțu.

“Amber cunoaște o creștere organică extraordinară, dar credem că putem să accelerăm acest trend, să țintim către obiective mult mai mari. Avem echipe extrem de talentate în București, Guadalajara, San Francisco, Los Angeles și Montreal, iar cu o astfel de fundație solidă vrem să ducem compania la următorul nivel. Sunt încântat să mă alătur prietenilor de la Amber în acest moment important și abia aștept să ajut compania să se dezvolte”, a precizat Jaime Gine.

„În calitate de Head of Business Development, mă voi asigura că Amber stabilește noi parteneriate care să ajute la atingerea obiectivelor companiei. Fiecare studio și departament din Amber sunt puse în valoare de oameni talentați și abia aștept să îi ajut pe ei și pe clienții noștri să ofere rezultate, servicii și jocuri memorabile în întreaga lume”, a spus Brian Waddle.

În cele șase birouri Amber situate la București, Botoșani, Los Angeles, San Francisco, Guadalajara și Montreal lucrează în total peste 750 de specialiști. Printre partenerii Amber se numără companii precum Disney, NBC Universal, Paradox Interactive, Rovio, That Game Company și Raw Fury.