Vrei să vezi review-urile noastre în avanpremieră? Abonează-te pe YouTube pentru a primi notificări atunci când publicăm.

Dacă ai fost fanul Note-ului, dacă-ți plac telefoanele mari sau dacă vrei un telefon Android performant și cu camere foto excelente atunci S23 Ultra e o alegere excelentă a fost concluzia noastră din review-ul individual pentru Samsung Galaxy S23 Ultra.

Ca o concluzie rapidă, aș spune că S23 Ultra se descurcă ceva mai bine în lumină scăzută și are un sistem de detecție al subiectului în poze portret mai bun. iPhone 14 Pro oferă poze mai naturale și mai contrastante, pe când unele cadre obținute cu S23 Ultra pot fi cam spălăcite. Pe video, Samsung a făcut progrese mari, iar la stabilizare sunt aproape la fel cele două telefoane cu un plus pentru iPhone. Ambele telefoane au sisteme bune de focus pentru filmări și clipurile ies clare, dar S23 Ultra poate filma 8K la 30 fps.

Poți urmări videoclipul publicat pe canalul nostru de YouTube pentru mai multe detalii și comparații între filmări și fotografii.

Nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube pentru a vedea videoclipurile în avanpremieră.