Desfășurat în perioada 1-2 aprilie 2019, Summitul SingularityU 2019 din Praga reunește atât lideri în inovație din Europa Centrală, cât și vorbitori de top din cadrul Singularity University, comunitatea globală de învățare și inovare care folosește tehnologii exponențiale pentru a aborda cele mai mari provocări ale lumii.

Temele principale ale summitului vor fi legate de tehnologia exponențială și impactul acesteia asupra viitorului.

Pentru al doilea an, Deloitte România oferă posibilitatea unei echipe de studenți să participe la Summitul SingularityU 2019 din Cehia și la dezbaterile despre perspectivele viitorului și despre soluțiile care pot îmbunătăți viața oamenilor.

Competiția este deschisă tuturor studenților cu vârste de maximum 25 de ani, care se pot înscrie în echipe de câte trei, și se va desfășura în două etape. Echipele sunt invitate să trimită prin email un scurt videoclip creativ pe tema „Viitorul mobilității” până pe 17 martie 2019, la adresa cerodeloittesingularitychallenge@deloitte.com.

Materialele video vor fi publicate pe pagina de Facebook Deloitte Careers și vor fi supuse unui vot public până pe 22 martie. În cadrul celei de-a doua runde de jurizare, reprezentanți din conducerea Deloitte România va evalua primele cinci videoclipuri cu cel mai mare număr de like-uri, iar câștigătorii vor fi anunțați pe data de 25 martie 2019, pe pagina de Facebook Deloitte Carreers. Premiul constă în bilete la summit, transport și cazare în Praga pe perioada evenimentului.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul Deloitte România.

În România, Deloitte se concentrează pe dezvoltarea echipelor și expertizei în domeniul tehnologiei. Practica de consultanță a firmei s-a consolidat în ultimii ani cu competențe în domeniile automatizării robotizare a proceselor (Robotic Process Automation - RPA), cyber-securitate și data analytics.