Butonul "Vreau să ofer consultanță!" de pe BizTool.ro deschide calea specialiștilor pentru a fi listați în cel mai scurt timp pe marketplace-ul de servicii oferit de către start-up.ro.

Au mai rămas mai puțin de 2 săptămâni până la Startup Weekend Cluj 2019.

La fel ca în anii precedenți, timp de 54 de ore, participanții din cadrul Startup Weekend Cluj vor avea oportunitatea de a-și pitch-ui ideile, de a forma echipe și a construi un concept de startup sub îndrumarea mentorilor.

Ce se întâmplă pe parcursul celor 3 zile? Ședințe intensive de brainstorming, oportunități de dezvoltare și experiențe distractive în cadrul unei comunități care aspiră către idealuri comune.

Ediției de anul acesta i s-au alăturat mentori din cadrul unor companii precum: Techstars, Metro Systems, Tapptitude, Spherik Accelerator, Techcelerator, Bitdefender.

Ce înveți la Startup Weekend Cluj

Startup Weekend Cluj urmărește să creeze în jurul său o comunitate puternică, interactivă și implicată, formată din oameni pasionați de antreprenoriat, tehnologie, marketing, design.

Anterior evenimentului au avut loc o serie de întâlniri bi-lunare, pe subiecte legate de Cum începi un startup, Cum se construiește un produs și Cum se comunică o idee.

În data de 12 martie 2019 se va desfășura cel de-al patrulea meetup, cu focus pe Cum găsești un business model potrivit pentru un startup. Acesta va avea loc la Cluj Cowork și este co-organizat cu Spherik Accelerator în cadrul Startup Europe Week.

Sunt așteptate și încurajate să participe persoanele pasionate de antreprenoriat și de noile tehnologii. Startup Weekend Cluj este mediul perfect pentru a cunoaște oameni noi din diverse industrii și cu expertize dintre cele mai diverse.

Unul dintre atuurile experienței Startup Weekend este partea de learning. Timp de 54 de ore participanții au ocazia să învețe într-un ritm accelerat cei mai importanți pași pentru dezvoltarea unei afaceri și să primească feedback în timp real din partea mentorilor - antreprenori și persoane cu experiență vastă în diverse domenii.

Startup Weekend

Conceptul de Startup Weekend a apărut în America, în 2007. Ceea ce a fost la început un grup de oameni care își împărtășeau din experiență și se ajutau reciproc, a evoluat în timp într-o comunitate globală de antreprenori și viitori antreprenori. Sute de orașe din 135+ țări au împrumutat această idee, pentru ca ulterior, zeci de mii de oameni să-și înceapă afacerile în cadrul unui eveniment marca Startup Weekend.

Cea de-a opta ediție a Startup Weekend Cluj va avea loc în 15-17 martie.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului, iar bilete pot fi achiziționate de pe platforma Eventbrite.