În viziunea noastră, fast consultancy concept înseamnă: intri pe site, programezi o sesiune de consultanță prin videoconferință de 30 de minute sau 60 de minute, achiți tariful menționat (25 euro pentru o sesiune de 30 min și 50 euro pentru o sesiune de 60 min,) iar până la sfârșitul sesiunii primești răspunsul sau soluția. Dacă speța este complexă și am nevoie de timp pentru a pregăti răspunsul (a mă documenta), voi reveni cu răspunsul/soluția în 5 ore de încheierea sesiunii de consultanță rapidă programată. Este că o terapie juridică, set-up-ul conceptului fiind similar ședințelor de psihoterapie”, ne-a precizat Alexandru.

Consultanul BizTool.ro spune că la baza deciziei de a digitaliza aceste ședinte rapide de consultanți este faptul că are experiența lucrului de la distanță de 3 ani, lucrul remote având o serie de beneficii mai ales în contextul actualei crize sanitare.

”Suntem de părere că viitorul digital al consultanței, presupune a oferi posibilitatea oamenilor de a adresa rapid o întrebare și a primi rapid un răspuns la aceasta. Propunerea noastră oferă fix acest acces rapid la soluția căutată, cu maxim de flexibilitate și mobilitate, la data și ora stabilite de client în calendarul integrat”, adaugă Alexandru Gheorghe.

Cui se adresează acest concept de consultanță rapidă: reprezentanților tuturor companiilor mici și mijlocii din România și UE care au o problemă (întrebare, speță) punctuală pe care doresc să o discute rapid cu un specialist GDPR, e-privacy sau e-commerce (website), legal.

”Bineînțeles, sunt binevenite spețele companiilor mari, în măsură în care acestea pot de asemenea să fie rezolvate într-o sesiune de consultanță rapidă”, menționează el.