Sub sloganul ”Orice Supererou are nevoie de #contabilpentru startup”, echipa Adviser Cont Expert lansează o campanie dedicată antreprenorilor români aflați la început de drum, oferind, fără niciun cost, servicii de contabilitate complete și consultanță financiară pentru 6 luni.

Echipa start-up.ro s-a alăturat campaniei și, împreună cu Ioana Ionescu, fondatorul Adviser Cont Expert, vom alege antreprenorul și, implicit, startup-ul care va beneficia de servicii gratuite de consultanță financiară și servicii contabile vreme de jumătate de an.

Înscrie-te aici pentru a avea șansa de a beneficia de un pachet gratuit de consultanță timp de 6 luni oferit de Adviser Cont Expert

Valoarea totală a beneficiilor este de 6.000 de lei, costuri pe care în mod normal, un antreprenor e nevoit să le susțină din încasările pe care le are pe firma sa.

Orice supererou are nevoie de un #contabilpentrustartup – desfășurarea campaniei

Antreprenorii care doresc să se înscrie în cadrul campaniei #contabilpentrustartup, inițiată de Adviser Cont Expert, și care vor să aibă șansa de a beneficia de servicii de contabilitate și consultanță financiară în mod gratuit pentru 6 luni, vor trebui să intre pe landing page-ul dedicat, să completeze formularul și să trimită pe mail o scurtă prezentare a lor și o descriere a afacerii, pornind de la viziunea lor.

Juriul format din Ioana Ionescu și echipa start-up.ro va alege business-ul care a convins și a întrunit toate cerințele campaniei.

Singura condiție pentru antreprenorii care doresc să se înscrie în cadrul campaniei este ca firma lor să fie la început de drum, deci, să aibă cel mult un an de la înființare.

Data limită până la care vă puteți înscrie și a avea șansa de a beneficia, în mod gratuit timp de 6 luni, de un pachet de consultanță financiară și servicii contabile în valoare de 6.000 de lei, este 4 octombrie 2021.

Mai multe detalii puteți afla din regulamentul campaniei, disponibil aici.

Câștigătorul campaniei ”Orice supererou are nevoie de un #contabilpentrustartup” va fi anunțat pe data de 18 octombrie.

Pe larg despre Adviser Cont Expert

Adviser Cont Expert a fost fondată în urmă cu 7 ani și este membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.

Echipa este formată din specialiști pasionați, cu expertiză în domeniul financiar-contabil, pentru care nevoile partenerilor sunt prioritare.

Unul dintre avantajele nete este că, urmare a experienței acumulate în peste 25 de ani de activitate, echipa firmei de contabilitate a reușit să se adapteze la particularitățile diferitelor tipuri de business, precum și să identifice un mod de comunicare eficient și cu impact pozitiv asupra rezultatelor clienților din portofoliu.

”Identificăm soluții financiar-contabile personalizate pentru fiecare partener și urmărim procesele, actele și modificările legislative cu rigurozitate, pentru a sprijini cu adevărat dezvoltarea sănătoasă a firmelor cărora le oferim servicii complete de contabilitate, consultanta financiara, salarizare și personal, precum și servicii de înființare firme”, spune Ioana Ionescu, fondatoarea Adviser Cont Expert.

Accesează link-ul și înscrie-te până pe 4 octombrie pentru a avea șansa de a beneficia de un pachet gratuit de consultanță oferit de Adviser Cont Expert