Începând de luni, 15 martie 2021, Coreto a deschis lista pentru un număr limitat de utilizatori care pot testa versiunea ALPHA a platformei. În prima etapă de testare, 500 de utilizatori își vor crea cont și vor putea să facă predicții privind piața criptomonedelor, construindu-și reputația în funcție de acuratețea și gradul de veridicitate al informațiilor pe care le furnizează.

Platforma oferă șanse egale tuturor celor care doresc să o încerce, permițându-le să-și construiască comunitatea de la zero. Prin gamificare și alte instrumente precum măsurarea scorului de încredere și a performanței, utilizatorii sunt încurajați să adopte o atitudine fairplay și să împărtășească experiența în domeniu sau să facă predicții, contribuind astfel la creșterea ratei de adopție a tehnologiei blockchain.

“Suntem o echipă orientată spre găsirea soluțiilor și avem un scop comun: acela de a stimula adoptarea tehnologiei blockchain. Credem că prin crearea unei experiențe plăcute și prin participarea activă la procesul de educare, vom reuși să oferim profunzime și semnificație unui mediu complex și tehnic precum blockchain.”, spune Iustina Faraon, CEO & Co-founder Coreto.

Coreto își propune să devină sursa principală de informație pentru adepții tehnologiei blockchain și ai criptomonedelor, fie ei experți, pasionați sau începători. Folosind caracteristicile specifice blockchain precum transparența și trasabilitatea, platforma creează un mediu sigur pentru investitori, traderi și lideri de opinie din domeniu. În ceea ce privește obiectivul pe termen lung, Coreto își propune să devină platforma principală unde oamenii își pot desfășura activitatea online, înglobând caracteristicile de bază are rețelelor sociale, cu accent pe conținut și informații specifice lumii criptomonedelor.

Coreto susține și promovează egalitatea șanselor, punând accentul pe calitatea informației. Cei care își doresc să contribuie la educarea comunității, vor găși în Coreto platforma potrivită pentru a împărtăși experiențe sau a face predicții. Fiecare predicție care se adeverește, contribuie la consolidarea reputației ușerului prin creșterea scorului de încredere din partea comunității.

“Este mai puțin important cine ești în afara platformei. Când interacționezi pentru prima dată cu Coreto, totul pornește de la zero, toți au șanse egale. În baza unui sistem de meritocrație susținut de transparența tehnologiei blockchain și algoritmi, vei putea să îți construiești o reputație care îți va aduce o mulțime de beneficii pe termen lung”, a adăugat Vlad Faraon – CBO & Co-founder Coreto.

Coreto se adresează tuturor celor care activează în spațiul cripto: investitorilor individuali, creatorilor de conținut, traderilor, advisorilor și echipelor proiectelor de blockchain. Platforma este dedicată totodată și persoanelor aflate la început de drum, dar dornice să descopere domeniul blockchain.

Lista pentru testarea versiunii ALPHA a platformei a fost deschisă oficial luni, 15 martie. Locurile sunt limitate, data lansării urmând să fie anunțată pe canalele oficiale Coreto.