Managerii, fie că activează în zona publică sau privată, trebuie să adopte politici de siguranță stricte și să renunțe la metodele rudimentare, ineficiente de curățenie în favoarea unor aspiratoare profesionale performante.

Cum vor evolua organizațiile publice, dar și cele private în următoarea perioadă? Care sunt soluțiile optime pentru asigurarea unor standarde înalte de curățenie fără necesitatea unui buget de investiții major? Cum se adaptează piața echipamentelor de curățenie la nevoia managerilor de a dota fiecare clădire sau fiecare hală cu aspiratoare profesionale și mașini curățenie? Vom analiza toate aceste întrebări în cele ce urmează:

Mai multe spații logistice

Afacerile s-au mutat în online, iar vânzările au înregistrat, pentru multe dintre ele, o creștere considerabilă. Electrocasnicele și accesoriile de home & deco au devenit cele mai populare achiziții pentru români, iar retailerii au început deja să își creeze planuri de expansiune.

Andrei Jerca, Head of Industrial Services, CBRE România a identificat deja acest trend, previzionând că, în următorii doi ani, suprafața logistică închiriată de marile magazine online ar putea crește cu până la 50%. Comportamentul de cumpărare al românilor s-a adaptat și el situației actuale, iar oamenii au început să aibă mai multă încredere în serviciile de acest gen. Autoizolarea i-a determinat de mulți dintre ei să rărească vizitele în puținele magazine fizice încă deschise și să-și îndrepte atenția spre retailerii cu o prezență puternică în online.

Specialiștii în Sănătate Publică previzionează că politicile stricte de curățenie implementate în timpul pandemiei vor deveni, în următorii ani, o normalitate. Un depozit curat și bine igienizat înseamnă o dovadă de responsabilitate atât în fața clienților, cât, mai ales, în fața angajaților. Prioritățile se vor schimba și, probabil, următorul punct de pe listă, după închirierea unui spațiu logistic nou, va fi dotarea acestuia cu dispozitivele profesionale de curățenie necesare.

Un număr mai mare de hale industriale presupune un buget de investiție considerabil pentru mașini curățenie? Nu neapărat! În ultimii ani, liderii de pe piața echipamentelor profesionale de curățenie au dezvoltat soluții practice, dar, mai ales, economice: serviciul de închiriere. Aceleași dispozitive performante ajung în proprietatea temporară a retailerilor pentru o sumă semnificativ mai mică decât în cazul unei achiziții.

Curățenia va cunoaște noi standarde în instituțiile publice

Deși ne-ar plăcea să afirmăm că politicile de curățenie din instituțiile publice aveau în vedere atingerea excelenței, din păcate, realitatea ne contrazice. Constrânși de bugetele restrictive, managerii din acest sector au fost nevoiți să implementeze aceleași practici clasice, ineficiente în contextul unor spații generoase și al unui flux constant de persoane.

Serviciul de închirieri mașini curățenie reprezintă, cu siguranță, cea mai bună soluție și în acest caz. Asigurând un nivel optim de igienizare, aceste dispozitive pot contribui, în timp, la economii considerabile. Tehnologiile moderne asigură un standard excelent de curățenie fără a fi nevoie de o cantitate mare de detergent. În plus, sunt prietenoase cu mediul, dar și cu facturile la energie!

Tenrom, partenerul de încredere în curățenie!

Tenrom, unul dintre principalii lideri pe piața de echipamente profesionale de curățenie, este pregătit să vină în sprijinul organizațiilor publice și private cu unul dintre cele mai performante și complete servicii de închirieri. Pe lângă dispozitive, echipa include în taxa lunară instalarea, instruirea personalului și service-ul pe întreaga perioadă a chiriei.

Cu o experiență de peste 8 ani pe această nișă, Tenrom deține în prezent cel mai mare parc din România de echipamente de curățenie aflate în sistem de închiriat. Este vorba de cea mai mare flotă la nivel național, un număr de peste 500 de mașini de curățenie închiriate pentru proiecte comerciale (hipermarketuri, mall-uri), industriale (fabrici, hale) și publice.

Excelența în curățenie este accesibilă cu sprijinul www.tenrom.ro.