Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele online și offline Vodafone, printre cele mai importante fiind modelele 5G din seriile Find X, Reno și modelele seriei A.

Ca prim pas al colaborării, Vodafone va introduce produsele OPPO pe piețele din Germania, Regatul Unit, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda. Cele două companii vor lucra susținut pentru a extinde disponiblitatea produselor OPPO în majoritatea piețelor Vodafone.

OPPO își produce majoritatea produselor in-house, iar cele mai multe fabrici ale companiei și-au reluat activitatea, OPPO asigurând livrarea produselor către Vodafone și garantând continuitatea livrărilor chiar și în perioda pandemiei.

În timp ce retailul offline și-a restrâns activitatea în această perioadă, ambele companii vor dezvolta platforme de vânzări online și vor asigura un suport continuu pentru clienți.

Produsele OPPO vor fi disponibile în magazinele Vodafone, din luna mai, în Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra, compania având peste 40.000 de angajați.

Vodafone Group are operațiuni pe segmentul comunicațiilor mobile în 22 de țări, a încheiat parteneriate cu peste 42 de rețele mobile și are operațiuni de broadband fix în 17 țări.

La 31 martie 2020, Vodafone Group avea 362 clienți, dintre care 115 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 25 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV, precum și 168 milioane de clienți ai serviciilor mobile în Africa.