La cerere, Mindpass Daily și Mindpass Multi oferă acces la spații de birou pentru 1, 4, 8 sau 12 zile pe lună, și pot fi achiziționate online prin intermediul site-ului Mindspace.

Prețurile încep de la 18 euro. Hybrid Office oferă companiilor acces la birouri private - astfel, companiile care au implementat un model de lucru hibrid, cu echipe care lucrează și de acasă, și de la birou, pot crește sau micșora spațiul pe care îl folosesc în funcție de nevoile lor. Hybrid Office include beneficii precum accesul la săli de ședințe, spații de evenimente, zone comune și toate facilitățile disponibile în locații.

”Am lansat Mindspace Hybrid ca o soluție pentru situația actuală: companiile trec la modele de lucru care sunt o combinație între munca de la birou și de acasă, dar se confruntă cu numeroase provocări în acest proces”, explică Dan Zakai, CEO și co-fondator Mindspace.

”Spațiile de lucru virtuale pe care le folosim cu toții când muncim de acasă nu sunt bine echipate pentru sesiunile de brainstorming în echipă, lansările de proiecte ale echipelor de R&D sau colaborările creative. Și, mai presus de toate, acestea nu înlocuiesc nevoia esențială de interacțiune umană”, adaugă Zakai.

Un studiu global desfășurat de Barco arată că 85% dintre angajați vor să revină la birou și să reia aspectele sociale ale muncii, beneficiind în același timp de libertatea, flexibilitatea și facilitățile care le-au permis să își creeze un echilibru mai bun între munca de acasă și munca de la birou.

De asemenea, din studiu reiese că această tranziție către programul de lucru hibrid este un trend în creștere de mulți ani, accelerat recent de COVID-19. La Mindspace, ascensiunea acestui trend a devenit clară: ofertele la cerere s-au triplat în ultimele șase luni, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, înainte de COVID.