Seria Xiaomi 13T aduce fotografia de nivel profesional pe noile modele 13T și 13T Pro, pentru orice utilizator.

Conținutul de calitate devine, de acum, mult mai ușor de realizat, fie că vorbim despre imagini pentru Social Media, clipuri pentru YouTube sau chiar fotografie profesională. Noile Xiaomi 13T și 13T Pro au o configurație de cameră triplă cu lentile Summicron proiectate împreună cu Leica, cu o cameră principală de 50MP, un teleobiectiv de 50MP și o cameră ultra-wide cu lentilă optică Leica. Prin încorporarea opticii profesionale Leica, seria Xiaomi 13T oferă imagini autentice, care surprind perfect esența fiecărei experiențe.

Pentru fotografii și videoclipuri creative, care aduc mult mai ușor și mai clar imaginația direct pe ecran, camerele performante ale seriei 13T oferă multiple opțiuni de personalizare. Gama largă de funcții și setări, dar și calitatea obiectivelor, senzorilor și a software-ului permit – și chiar încurajează - experimentele cu diferite efecte, pentru rezultate unice.

Stiluri personalizate de fotografie

Seria Xiaomi 13T include funcția de stiluri fotografice personalizate în modul Pro, ce permite utilizatorilor să ajusteze Tonul, Tonalitatea și Textura în stadiul prestabilit, păstrând mai multe detalii și culori pentru post-procesare.

Fanii Leica vor fi încântați în special de „Authentic Look”, dezvoltat special pentru Seria 13T, și de iconicul „Leica Image Look”. Experții Leica au proiectat aspectul autentic, concentrându-se pe reproducerea culorilor plăcută din punct de vedere estetic și natural, umbre bine desenate, contraste locale realiste și reproducere excelentă a detaliilor fine.

În plus, în „Authentic Look”, corecția redusă a vignetei produce mai multă scădere a luminii între centrul și colțurile imaginii, oferindu aspectul tipic al unei fotografii realizate cu un obiectiv Leica Summicron.

Presetările preferate pot fi, de asemenea, salvate și pentru stiluri fotografice cu caracter personal. Cu tehnologia Xiaomi ProFocus, seria Xiaomi 13T permite fotografilor să surprindă acțiuni de neratat cu detalii incredibile, de la fotografii uimitoare în prim-plan, cu subiecte care se mișcă rapid - cum ar fi câini și păsări, până la imagini fascinante cu oameni și locuri. Camerele performante au și sisteme de autofocalizare mai rapide, ce pot bloca focalizarea pe subiect mai repede și mai precis, chiar și în condiții de iluminare dificile. Acest lucru este util mai ales pentru capturarea unor fotografii de acțiune sau a unor portrete ale subiectelor aflate în mișcare.

Mai mult, vorbim și despre performanță mai bună în condiții de lumină scăzută: senzorii mai mari și lentilele mai rapide permit să fie capturată mai multă lumină, chiar și pe înserat sau în condiții de luminozitate scăzută. Acest lucru duce la imagini și videoclipuri mai luminoase, mai clare și cu mai puțin zgomot.

Capodopere foto de nivel profesional

Ambele camere Xiaomi 13T Pro și Xiaomi 13T au o gamă de culori mai largă, ce ajută la surprinderea fiecărui moment esențial, prin calitatea clasică Leica.

Șase filtre Leica dezvăluie omagii legendare ale imaginilor Leica, inclusiv cele mai recente Leica Sepia și Leica Blue adaptate după LeicaM-Typ240 Film Mode. În plus pentru opțiunile creative ale utilizatorilor, Xiaomi 13T Pro și Xiaomi 13T oferă patru noi watermark-uri Leica, cu mai multe opțiuni pentru compozițiile foto și dimensiunile cadrului.

Seria Xiaomi 13T este disponibilă la vânzare pe canalele oficiale Xiaomi din România: Orange, Vodafone, Telekom, Digi, Altex, eMAG, Flanco și pe mi-home.ro

Xiaomi 13T Pro și Xiaomi 13T sunt disponibile în trei opțiuni de culoare: Alpine Blue, Meadow Green și Black.

Xiaomi 13T Pro este disponibil în varianta de stocare 12+512GB, la prețul recomandat de vânzare de 4299 Lei. Xiaomi 13T vine în varianta de stocare 8+256GB, prețul recomandat de vânzare de 2999 Lei.

Xiaomi anunță o îmbunătățire semnificativă a angajamentului de a oferi suport software excepțional. Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro vor include patru generații de upgrade al sistemului de operare Android, precum și cinci ani de actualizări de securitate.