Strategia agresivă de extindere pe piețele globale s-a concretizat în peste 1500 de conturi active pe toate continentele, iar valoarea totală plătită de clienții internaționali a ajuns la 49% din venituri. DRUID a pivotat în 2021 strategia de poziţionare, părăsind mediul aglomerat al asistenților virtuali pentru a defini un segment complet nou, de aplicații de business automatizate conversațional prin roboți UiPath. Compania are în prezent birouri în Houston, Texas (SUA) și Londra (Marea Britanie) și intenționează să deschidă noi locații în Frankfurt (Germania), Tokyo (Japonia) și în Dubai (EAU), cu planuri pe termen lung de a-și crește prezența pe piețele din UE și SUA.

DRUID transformă modul în care companiile folosesc automatizarea activităţilor repetitive. Odată cu lansarea versiunii Oxygen, DRUID oferă o abordare integrată pentru a construi și implementa aplicații de business automatizate conversaţional mai repede ca oricând, pentru orice industrie sau proces.

Potrivit Everest Group, DRUID este catalogat ca un pretendent la poziţia de leader, în cel mai recent raport al lor, „Conversational AI Products PEAK Matrix® Assessment 2021”, „DRUID este calificat ca „Major Contender” în raportul Conversational AI Products PEAK Matrix® Assessment 2021 publicat Everest Group, datorită creșterii și extinderii sale rapide pe piețele din Europa și America de Nord", a declarat Sharang Sharma, Practice Director, Everest Group. „Compania a reușit să adreseze nevoi critice de inteligență artificială conversațională în diferite industrii și procese ale clienților, într-un timp relativ scurt. Capacitatea sa de a oferi servicii în mai multe limbi, integrarea cu alte produse de automatizare și funcționalitățile avansate de asistență a angajaților și clienților contribuie împreună la livrarea unei propuneri puternice de valoare către clienți.”

Cu 21 de milioane de interacțiuni pe lună și un ecosistem de peste 100 de parteneri aflat în continuă creștere pe toate continentele, DRUID construiește accelerat pe o bază solidă expansiunea către o companie globală.

Liviu Drăgan, CEO DRUID a declarat: „Faptul că am fost incluși în raportul Conversational AI PEAK Matrix® for 2021 al Everest Group a fost o mare onoare și ne-a făcut să fim și mai încrezători în planurile noastre de extindere pe piețele din UE, SUA și Japonia. Datorită rezultatelor excelente înregistrate în 2021, putem spune că suntem pregătiți să oferim soluţiile noastre excepționale pe aceste piețe și că investim consistent în tehnologia care ne definește ca lideri al acestui sector de piață.”

La doar trei ani de la lansare, DRUID este evaluată de către Everest Group ca având cel mai mare scor raportat la valoarea totală livrată către clienți, servicii de implementare și suport. Raportul publicat a comparat cele mai inovatoare companii de pe piața inteligenței artificiale conversaționale și validează direcția și viziunea DRUID.

Cu o deschidere excepțională către ecosistemul de parteneri, capabilități robuste de conectare cu toate aplicațiile și sistemele de afaceri, platforma de AI conversațional DRUID oferă asistenți virtuali out-of-the-box cu peste 500 de abilități pre-construite și fluxuri de lucru indiferent de industrie sau scenariu de utilizare. O bibliotecă completă de soluții predefinite, experiența extinsă pentru dezvoltarea de aplicații personalizate low-code/no-code, integrarea nativă unică atât cu roboții RPA UiPath asistați cât și cei complet automați, interacțiunea proactivă cu clienții, automatizarea semantică și transferul transparent către agenți umani contibuie simultan la felul în care DRUID schimbă modul de construire a următoarei generații de aplicații de afaceri conversaționale, care pot elibera întregul potențial al interacțiunilor bazate pe inteligență artificială.