UPDATE

Potrivit unui comunicat oficial al eMAG, pe Freshful clienții au acces la peste 18.000 produse, de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice. Aceștia vor putea cumpăra inclusiv pâine proaspăt scoasă din cuptor, cu maia și ingrediente 100% românești.

Gama Freshful își propune sa strângă într-un singur loc mii de produse proaspete de la producători locali și fermieri români, alături de o selecție de articole BIO și ECO.

”Locuitorii din București și mare parte din Ilfov vor putea să-și comande online, în doar câteva click-uri, produse alimentare proaspete, poate cel puțin la fel de bine cum și le-ar alege ei, la piață sau din magazin”, spune în acest comunicat Tudor Manea, CEO eMAG.

De asemenea, clienții vor putea opta pentru livrare rapidă în 2 ore de la plasarea comenzii sau livrare programată pentru următoarele zile în intervale începând cu 30 minute. Totodată, aceștia vor vedea în timp real disponibilitatea stocurilor.


UPDATE ora 13:

Pentru a testa noua platformă lansată de eMAG, Freshful, am plasat o comandă (fructe, produse de băcănie, produse de pește) în această dimineață, cu livrare programată între orele 14 și 15. În urma unui telefon în prealabil, curierii au adus deja comanda încă de la ora 13, iar plata a fost făcută cu cardul la livrare.


”Pe Freshful.ro găsești tot ce ai nevoie zi de zi: produse de strictă necesitate, una dintre cele mai variate game de alimente proaspete, bunătăți românești sau de peste mări și țări, exclusivități, specialități tradiționale și artizanale”, scriu cei de la eMAG în descrirea de pe pagina de Facebook a Freshful.

Totodată, pe lângă legume și fructe, mezeluri, carne proaspătă, lactate, brânzeturi, în portofoliul de produse de pe Freshful sunt disponibile și produse cosmetice, detergenți sau alte produse pentru casă. Există și o categorie pentru pâine proaspătă, însă momentan produsele nu sunt disponibile pentru livrare (între timp, la ora 13:30 au apărut și primele produse proaspete de panificație).

Momentan, serviciul de livrare a produselor de pe Freshful este disponibil în București, taxa de livrare fiind de 13 lei.

Freshful by eMAG, livrare în aceeași zi

Livrarea se face în aceeași zi, între orele 8 și 22. ”Pentru București și mare parte din județul Ilfov, intervalele de livrare încep de la ora 8:00, ultimul interval de livrare fiind 21:00 - 22:00”, scrie pe site-ul freshful.ro.

În ceea ce privește modalitatea de plată, clienții platformei au la dispoziție plata cu cardul prin POS mobil sau numerar la livrare. ”În cazul plății la livrare, se aplică o taxă de procesare plată la livrare în valoare de 2,5 lei. Dacă plata a fost efectuată online, la plasarea comenzii, această taxă nu se aplică”, mai scrie pe site.

Pentru Freshful, eMAG a lansat și aplicații, în colaborare cu Zitec, atât pentru terminalele cu Android, cât și pentru iPhone.