Cristian Tudorescu și Financial Market au dezvoltat Investment Academy, un proiect ce cuprinde o serie de 14 materiale video accesibile oricui este interesat de investițiile la bursă.

Investment Academy tratează într-un mod structurat cele mai frecvente teme și întrebări care apar din partea investitorilor care au în vedere plasamente financiare în acțiuni, obligațiuni si titluri de stat.

Între temele abordate, se regăsesc:

  • ce instrumente financiare are la îndemână un investitor, de la risc scăzut până la risc foarte ridicat
  • ce randamente s-au putut obține pe piețele bursiere pe un interval de 5 ani
  • cum se cuantifică riscurile investiției la bursă
  • acțiuni românești vs acțiuni internaționale, avantaje și dezavantaje ale fiecărei abordări
  • cei mai importanți indicatori în evaluarea acțiunilor
  • ce randamente se pot obține din titluri de stat și obligațiuni corporative,

Totodată, Cristi Tudorescu dezvoltă aceste teme cu exemple și studii de caz atât pe acțiuni de la Bursa de Valori București cât și de pe piața americană.

Scopul materialelor video din Investment Academy este de a oferi informațiile relevante referitoare la investițiile la bursă, astfel încât oricine va dori să își diversifice portofoliul cu astfel de instrumente să o poată face în cunoștință de cauză privind oportunitățile, randamentele și riscurile.

Cristian Tudorescu este expert piețe de capital, cu un background de 18 ani în investiții bursiere, respectiv în analiza și evaluarea companiilor de pe piața locală și din piețele internaționale. Este cofondator Investors Club – comunitate a investitorilor de retail la Bursa de Valori București și susține periodic workshop-uri pentru investitori axate pe evaluarea companiilor listate.

Urmărește și seria noastră de video-uri Totul despre Burăs, un proiect editorial în care discutăm avantajele listării și investiției la bursă în România și nu numai.

Cristian este unul dintre mentorii ediției din acest an a taberei de antreprenoriat Startup Your Life, care loc între 23 și 26 septembrie la Azuga. În același timp, Cristi este și unul dintre specialiștii în consultanță financiară pe care-i regăsiți pe platforma BizTool.ro, marketplace-ul unde conectăm specialiștii în diverse departamente ale unei afaceri cu antreprenorii care au nevoie de expertiza lor.