Oral-B iO este îmbinarea perfectă dintre tehnologie și experiență profesională, în confortul propriei case. Noua periuță de dinți electrică aduce o serie de inovații atât la nivel de design cât și din punct de vedere al funcțiilor pe care le deține.

Cu un design inspirat din estetica tech futuristă și funcții revoluționare precum acționarea magnetică liniară și capătul de perie reproiectat, inspirat din instrumentele medicului stomatolog, noul device oferă o experiență de curățare orală superioară.

Noul Oral B iO deschide calea spre viitorul periajului cu tehnologia revoluționară iO, concepută cu micro-vibrații blânde, care oferă o experiență diferită de orice periaj, din interior spre exterior. Noul nivel de curățare introdus de iO clean este o premieră pentru tehnologia de periere, fiind urmarea a peste șase ani de cercetare, dedicați de profesioniști din întreaga lume în domeniul stomatologiei, în încercarea de a descoperi o experiență originală de periere.

“Oral-B iO este viitorul periajului. Este un produs fabricat cu detalii minuțioase și design elegant și de-a dreptul revoluționar din punct de vedere al tehnologiei. Periuța este gândită pentru experiența utilizatorului și conferă un nou nivel de încredere: îndrumările sunt personalizate, știi exact cât timp trebuie să-ți cureți dintii la fiecare spălare, știi care este presiunea optimă pe care trebuie să o aplici pe gingii, obținând astfel cele mai bune rezultate ale sănătății bucale, acasă.” Declară Ileana Cocias Senior Brand Director Procter & Gamble

Produsul Oral-B iO depășește standardul de modernizare, prin numeroasele funcțiuni menite să crească nivelul așteptărilor consumatorilor în ceea ce privește experiența, tehnologia, design-ul și performanța:

  • Afișajul interactiv permite navigarea ușoară prin caracteristicile periuței și personalizare: saluturi, alegerea modurilor de periere, setări de limbă și memento-uri pentru a schimba capătul periuței.
  • Protecție superioară a gingiilor - Senzorul inteligent de presiune ghidează utilizatorii să aplice o presiune optimă de curățare. Senzorul avertizează asupra suprapresiunii cu o lumină roșie și indică prin culoarea verde când utilizatorii aplică presiunea optimă de curățare, maximizând eficacitatea capătului de perie rotund iconic Oral-B iO ™, inspirat din instrumentele dentistului.
  • Încărcătorul magnetic elegant oferă o încărcare completă rapidă în doar trei ore. Afișajul periuței oferă un indicator ușor de citit al puterii bateriei.
  • Noua aplicație Oral-B oferă grafică 3D și tehnologia AI Brushing Recognition cu inteligență artificială, recunoaște toate zonele din cavitatea bucală, îndrumând utilizatorii spre finalizarea zonei de periere 100%. Oral-B iO are o interfață de utilizator simplă și intuitivă care ghidează consumatorii printr-o sesiune de periaj de două minute cu urmărire 3D a dinților pentru a asigura de fiecare dată o senzație de curățenie profesională.
  • Cronometrul vizual oferă îndrumări personalizate utilizatorilor pentru a ajunge la cea mai bună curățare de până acum. Cronometrul urmărește durata fiecărei sesiuni de periere, astfel încât utilizatorii să știe când au periat două minute recomandate de medicul dentist. Pictogramele Smiley de pe ecran le permit utilizatorilor să știe dacă și-au atins obiectivul.

Noua periuță Oral-B iO este disponibilă pentru cumpărare online pe eMAG și în magazinele Altex și MediaGalaxy.