Una dintre caracteristicile care dă unicitate colecției este modul în care hainele pot fi personalizate online, pe site-ul https://mysimplicated.com/users/onetiu-doers, astfel încât fiecare persoană devine creatorul propriului obiect vestimentar achiziționat.

Colecția lui Cristian Onețiu, inspirată de studenții de la ASE

Colecția The Doers este dedicată celor cu spirit tânăr, eroilor urbani de astăzi care mișcă lucrurile. Este a celor care se pun la treabă și fac”, spune Onețiu.

Sursa de inspirație a pornit de la studenții Academiei de Studii Economice, unde Onețiu a intrat în rolul de profesor pentru cei interesați de business.

„La invitația decanului Facultății de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE), prof. univ. dr. Călin Vegheș, am susținut o serie de conferințe online și am lucrat împreună cu studenții, timp de 6 săptămâni, pe tema antreprenoriatului. Ei au venit cu ideea hainelor, spunând că și-ar dori să aibă niște outfituri cool care să îi reprezinte, care să le amintească faptul că ei sunt aceia care schimbă lucrurile. În scurt timp m-am întâlnit cu Irina Voinea care a fost foarte încântată de ideea de a crea o colecție inspirată de această nouă generație, de care eu sunt atât de mândru”, povestește Cristian.

Imperiul Leilor: sfaturile lui Cristian Onețiu pentru perioada aceasta

Onețiu vede această perioadă ca pe una care ne învață foarte multe aspecte, dar și ca pe una de revoluție, de nou început.

În primul rând, pentru a preîntâmpina instabilitatea unor astfel de vremuri, Onețiu spune că este absolut necesar pentru oricine să aibă rezerve financiare, ale familiei sau ale businessului, pentru a evita deciziile proaste pe termen scurt.

El i-a sfătuit pe cei cu economii să își împartă banii în mai multe monede, în limita garantării bancare. Și, în al doilea rând, afirmă că din punctul lui vedere acum este perioada în care oamenii au făcut lucruri pentru prima oară și este ideal să înceapă o afacere, pornind de la premisa „nu căuta să faci bani. Caută să rezolvi o problemă a societății, a publicului țintă. Să vii cu o soluție. Acum se deschid toate nișele și multe oportunități pentru cei care vor gândi în acest fel”, amintându-și faptul că și el a devenit antreprenor cu 10.000 de euro împrumați de la niște prieteni, a învățat foarte mult pe acest drum și nu s-a lăsat decurajat de 4 falimente, însușindu-și aceste etape ca lecții de creștere.