Cea mai importantă știre de săptămâna aceasta e lansarea Cryptocoin Pro, platforma de tranzacționare de bitcoin românească.

În momentul scrierii acestei știri bitcoin costa 14.000 de dolari, așa că e una dintre monedele care merită luată în calcul. Când vorbim a ajuns la 16.000. Mai sunt două zile până vedeți voi video-ul, așa că nu știm.

Cryptocoin permite cumpărarea și vânzarea de criptomonedă cu bani reali. Avantajul platformei e faptul că garantează prețul pentru 48 de ore, indiferent de fluctuații, care pot ajunge și la câteva sute de dolari pe oră.

Utilizatorul are nevoie doar de un cont bancar, cartea de identitate și un cont pe site. Compania anunță că, în scurt timp, va fi disponibilă și plata cash ori cu cardul bancar.

CryptoCoin PRO estimează tranzacții în valoare de peste cinci milioane de dolari până la finalul acestui an.

Alte știri importante de săptămâna aceasta vin de la Tonus App și de la UndeLucrăm.ro

Tonus App este o aplicație de fitness românească disponibilă pe iOS și Android, cu un program de antrenament de o lună dedicat femeilor pentru tonifiere sau scădere în greutate.

60% din români vor să-și schimbe locul de muncă anul viitor, iar 48% din angajați se tem că vor fi concediați în anul care urmează, potrivit unui studiu făcut de startup-ul UndeLucram.ro.

Până data viitoare, rămâneți cu noi pe YouTube și Facebook. Adică Like, Share, Subscribe. O zi bună!