Luni, 11 decembrie 2017, toate acestea vor fi aplicate în mod practic în cadrul evenimentului Cook your start-up. Trainerul workshop-ului Emanuele Musa, co-fondatorul platformei de inovare socială pentru start-up-uri Babele.co, cu peste 9.000 de membri în 145 de țări, și care lucrează cu organizații precum Națiunile Unite, Ernst&Yound, Caisse des Depots, Chicco, Universitatea Berkeley sau Ashoka.

Înainte de a dezvolta Babele, Emanuele a lucrat pentru companii ca IBM Paris, P&G Paris sau AEGIS Londra și este invitat la conferințe pe tema antreprenoriatului și inovației din întreaga lume.

Training-ul este împărțit în trei module:

  1. Business Modelling – prezentarea ingredientelor cheie dintr-un plan de business. Metode colaborative de dezvoltare a unui plan (mentori, peer-review, studii de caz)
  2. Lean Startup - care sunt tehnicile de a lansa un start-up? Discuție aplicată despre validarea ipotezelor, cartografierea stakeholderi-lor, lansarea unui MVP, stabilirea de KPIs, split testing și pivotare
  3. Validare Colaborativă – participanții își vor valida ipotezele start-up-urilor printr-o scurtă prezentare a business-ului ce va fi apoi discutat în grupuri. Scopul este de a gândi cel mai eficient plan de acțiuni pentru a valida cea mai riscantă ipoteză.
  4. Pitch Training – ghid despre cum îți poți adapta prezentarea pe structura unui elevator-pitch.
  5. Cooking – la prânz toți participanții vor găti împreună cu Manu după o rețetă italiană – un exercițiu delicios de team-building și networking

Costul unui bilet este de 50 euro și include accesul la eveniment, materialele de curs și prânzul. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua ove.ro.