Primul magazin fizic al companiei CryptoDATA va fi deschis publicului sâmbătă, 10 aprilie, în incinta centrului comercial Băneasa Shopping City, unde vor fi prezentate dispozitivele criptate și securizate integral prin tehnologia Blockchain, smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM.

Vizitatorii magazinului CryptoDATA Concept Store vor putea să:

  • Descopere și să utilizeze dispozitivele criptate: smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM.
  • Testeze aplicațiile securizate dezvoltate de către compania CryptoDATA (VAULT & WISP).
  • Beneficieze de oferte promoționale, valabile 30 de zile, pentru achiziționarea dispozitivelor prezentate în cadrul evenimentului.
  • Închirieze acumulatori portabili pentru dispozitivele electronice personale prin serviciul Bank of Energy.

Bank of Energy este un serviciu în curs de implementare, dezvoltat de compania CryptoDATA, care aduce în România conceptul de “battery sharing”. Acest serviciu inovator presupune închirierea de acumulatori portabili pentru încărcarea dispozitivelor electronice mobile.

„Misiunea CryptoDATA este de a transforma o tehnologie disponibilă exclusiv companiilor mari și instituțiilor guvernamentale într-o tehnologie accesibilă utilizatorului obișnuit prin dispozitivele criptate smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM. De asemenea, în cadrul acestui eveniment vom lansa și serviciul Bank of Energy, un serviciu inovator care aduce în România conceptul de “battery sharing”. Acest serviciu a fost dezvoltat pentru a pune la dispoziția tuturor posibilitatea de a închiria acumulatori portabili dintr-o rețea formată din peste 250 de energomate”, spune Ovidiu Toma, CEO al CryptoDATA.

Compania CryptoDATA va amplasa pe raza municipiului București o vastă rețea formată din peste 250 de energomate Bank of Energy.

Astfel, locuitorii Capitalei vor putea beneficia de acest serviciu oricând, de la oricare dintre acestea. Detalii suplimentare despre acest serviciu sunt disponibile aici.