Domeniul IT continuă să fie unul dintre cele mai dezvoltate, în acest moment, ceea ce se reflectă și în cererea crescută de angajați.

”De la începutul anului și până în prezent, ni s-au alăturat 28 de noi colegi și, astfel, am reușit să atingem un număr record de angajați la EXE Software – 122. Pentru menținerea acestora, dar și pentru atragerea altora noi, punem mare accent pe experiența oamenilor în compania noastră, astfel încât căutăm permanent modalități prin care să ne asigurăm că fiecare dintre noi ne regăsim aici, scopul fiind ca, per total, să ne placă ceea ce lucrăm și să ne simțim confortabili în mediul de la job”, a declarat Karina Tătui, HR Manager EXE Software.

Echipele care au avut nevoie de noi angajați, în prima jumătatea a anului, au fost cele de WEB și Mobile Development, Business Intelligence, Quality Assurance, VBA Development și Sales – toate acestea pe fondul nevoii companiei de a inova și de a dezvolta soluții și produse, la cererea companiilor din portofoliul de clienți.

De altfel, în continuare există roluri deschise în cadrul echipelor de Web și Mobile Development: NET Developer și Xamarin Developer, în cadrul echipei de DevOps: DevOps Engineer, precum și în cadrul echipei de WEB Design – rolul de UX/UI Designer.

”În lunile care vor urma, vom persevera în consolidarea echipei, atât din punct de vedere numeric, cât și al abilităților tehnice. Ne dorim să facilităm accesul fiecăruia la mai multe proiecte și, implicit, la mai multe tehnologii, astfel încât să asigurăm un mai bun ghidaj tehnic noilor veniți”, a completat HR Manager-ul EXE Software.