Promisiunea noastră este aceea de a vă pune săptămânal în fața experiențelor de degustare alături de oameni, vinuri și locuri noi. Dar cum ar fi dacă am duce mai departe această experiență? Dacă am împartăși-o cu colegii, cu partenerii sau cu șeful? Cum ar fi dacă la finalul unui proiect nou ne-am relaxa lângă un pahar de vin bun?

Pentru că noi credem că cel mai bun pairing pentru vin sunt oamenii am creat o săptămână dedicată oamenilor din companii, care poate vor să trimită un cadou colegei de la legal care i-a ajutat cu o situație, sau e ziua șefului și nu are nimeni nici o idee despre ce cadou să-i trimită sau poate pur și simplu își doresc să iasă la un vin cu colegii dar pandemia îi ține acasă în call-uri de dimineață până seara.

Pentru toate aceste momente ne-am gândit să aducem către voi serviciul de Wine Box Corporate. Adică, voi ne sunați ne spuneți ce vă doriți, ce buget puteți aloca iar noi concepem experiența perfectă pentru ocazie.

Avem la dispoziție zeci de vinuri deosebite din care putem alege și customiza pachetul perfect, putem organiza degustări online, putem chiar transpune un team building online.

Toți știm că cel mai bun icebreaker sau relaxant este paharul cu vin, așa că noi îl putem livra în timp real împreună cu jocul de degustare pentru o hăhăială pe cinste.

Dă-ne șansa să-ți arătăm cît de simplu și ușor este să faci ziua mai frumoasă cuiva.

Cuvee Charlotte de la S.E.R.V.E.

Până ne puneți voi la treabă noi deschidem o sticlă din legendarul vin al cramei S.E.R.V.E., unul dintre primii producători din România cu acționariat străin – Cuvee Charlotte. Un vin atemporal cu care vă puteți surprinde partenerii sau colegii. Asamblaj de Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră și Merlot ce caută perfecțiunea.

Un vin în evoluție, aproape de maturitate cu o culoare roșu rubiniu cu nuanțe cărămizii. După o aerare (decantare) de minim 1 oră vinul începe să-și arate notele de fructe coapte, cum sunt afinele, murele, cireșele negre, dar și pe cele de violete, vanilie și cuișoare.

Abia mai apoi paharul de vin este învăluit în complexitatea aromelor terțiare ce arată trecerea anilor: ciupercile, pielea tăbăcită, tutunul și tușele de cacao.

Corp și consistentă, aciditate medie, alcool integrat, tanini rotunzi, definiți și catifelați, cu persistența și postgust lung. Vinul acesta este un balans între intensitate și delicatețe, putere și elegantă, cu o longevitate remarcabilă, păstrat în condiții bune de minim încă 10 ani.

Vinul se găsește săptămâna aceasta în pachetul LEGAL.