Tastatura Logitech G413 dispune de switch-urile mecanice exclusive Logitech Romer-G, oferind o actuație cu 25% mai rapidă decât tastele mecanice standard, precum și o suprafață din metal (aluminiu patinat), port USB, iluminare, toate acestea la un preț accesibil.

Logitech G413 vine în două versiuni. Astfel, Logitech G413 Carbon oferă o iluminare de fundal roșie și Logitech G413 Silver care dispune de o iluminare de fundal albă, model care este comercializat exclusiv prin intermediul Best Buy.

Taste cu switch-uri Romer-G Key și Precision Key Lighting

Switch-urile mecanice Romer-G exclusive Logitech sunt construite cu scopul de a servi unui nivel performant ridicat, prin reacție și durabilitate. Cu un punct de acționare cu o cursă scurtă de doar 1,5 mm, tastele Romer-G înregistrează actuații cu până la 25% mai rapide decât switch-urile mecanice standard, astfel încât utilizatorii pot obține acționări mai rapide decât ale adversarului. De asemenea, switch-urile Romer-G sunt concepute cu scopul de a oferi o iluminare precisă prin intermediul tastelor, astfel încât, acestea sunt întotdeauna vizibile, dar niciodată nu distrag atenția.

Suprafață de aluminiu

Suprafața de aluminiu (5052) patinat a carcasei reprezintă coloana vertebrală a tastaturii. Prin aceasta, rezultatul este un design minimalist echilibrat care vine pregătit cu un set întreg de caracteristici. Tastatura Logitech G413 este realizată din materiale de înaltă calitate.

USB Passthrough și taste cu funcții complete

Tastatura G413 vine echipată cu un port USB passthrough dedicat ce oferă viteză maximă pentru date oricărui dispozitiv USB, putând, în același timp, să încarce device-uri. De asemenea, controlul media este integrat în tastatura Logitech G413, astfel încât utilizatorii să poata utiliza tasta FN pentru a controla volumul, comenzile play, pauză, mute, game mode și iluminarea. Prin intermediul Logitech Gaming Software, funcția FN poate configura tastele să realizeze comenzile media automat.

Tastatura Logitech G413 Mechanical Backlit Gaming Keyboard, versiunile Carbon și Silver vor fi comercializate de către magazinele de specialitate începând cu luna aprilie 2017, la un preț recomandat de circa 100 de euro.