Cei de la Founder Institute au realizat o listă cu resurse numai bune pentru antreprenorii care caută ajutor. În această listă găsești acceleratoarele din București, Incubatoare, investitori, surse de informații și de training.

Bucureștiul devine unul dintre cele mai propice orașe în care să lansezi un startup, dar majoritatea antreprenorilor care sunt în faze incipiente ale afacerilor lor nu sunt conștienți de toate resursele locale pe care le au la dispoziție.

Founder Institute, cel mai mare accelerator de startup-uri pre-seed a deschis aplicațiile pentru al patrulea chapter local și suntem mândri să anunțăm lansarea a Ghidului cu Resurse pentru Startup-uri din București. Ghidul a fost conceput de echipa Founder Institute București, împreună cu liderii locali Alex Mircea Dascălu (Managing Director) și Nicoleta Gologan (Associate).

Ghidul este la versiunea 1, și chiar dacă au fost investit multe resurse în research, mai multe informații sunt necesare. Toți participanții din ecosistem sunt invitați să contribuie la versiunea a doua, adăugând comentarii la acest fișier colaborativ Google

Lista de resurse a fost împărțită în trei categorii: Idea-Stage, Launch-Stage și Growth-Stage. start-up.ro este trecută la categoria Idea-Stage în locul unde găsești inspirație. Tot aici găsești evenimente inspiraționale, locuri unde poți face training și așa mai departe.

Lista întreagă de resurse o găsești aici.

Dacă ești de părere că s-au omis anumite organizații, evenimente sau programe atunci poți să semnalezi asta tot pe site.