Avantajul acestora este că poți accesa imediat banii pentru a-ți rezolva problemele financiare, cu o rambursare lunară sub formă de rată fixă, pe o perioadă de până la 18 luni.

Detalii importante despre creditul de nevoi personale

Cel mai important aspect atunci când vine vorba de un credit de nevoi personale este că-l poți solicita online, fără să fie nevoie să te deplasezi de acasă. Banii îi primești în aceeași zi pe cardul tău bancar sau în numerar, în general fără să plătești vreun comision de acordare.

Dacă vrei să accesezi un credit de nevoi personale de la Biroul Credite Rapide, de exemplu, ai la dispoziție mai multe variante special concepute pentru anumite categorii profesionale: funcționari publici, angajați în sectorul medical, salariați în învățământ, în Poliție, ISU, Armată sau Jandarmerie. De asemenea, obții împrumutul rapid de tip ifn și dacă ești pensionar, în baza talonului de pensie. Mai mult, creditele nebancare pot fi luate inclusiv de persoane care au un istoric negativ și figurează în Biroul de Credite.

Cel mai rapid credit de nevoi personale se acordă cu un minimum de documente: buletinul și fluturașul de salariu sau talonul de pensie, după caz. Pot solicita un împrumut rapid persoanele cu vârsta de peste 18 ani, pensionari sau salariați în sectorul public și privat, inclusiv cei cu istoric negativ.

Avantajele creditului de nevoi personale de la Birou Credite Rapide

  1. Creditul de nevoi personale se poate obține online, într-o singură zi, prin completarea unui formular sau prin contactare telefonică.
  2. Aprobarea se face în baza buletinului și a fluturașului de salariu, respectiv a talonului de pensie. Cele două documente sunt singurele acte necesare pentru împrumutul rapid.
  3. La Biroul de Credite Rapide nu se percep comisioane de acordare a unui credit de nevoi personale, nici comisioane de ridicare bani numerar sau comisioane de plată anticipată.
  4. Un alt avantaj este că ratele sunt fixe și nu se modifică pe perioada contractuală. Creditele rapide de nevoi personale se acordă pe o perioadă începând de la 1 lună și până la 18 luni.
  5. De asemenea, și persoanele care figurează în Biroul de Credit și au istoric negativ pot obține un împrumut rapid IFN.

Biroul de Credite Rapide este o instituție financiară nebancară înregistrată la Banca Națională a României.

Creditul de nevoi personale este cel mai rapid împrumut IFN care poate fi solicitat online și astfel devine soluția simplă la o problemă financiară urgentă sau la o cheltuială imprevizibilă care nu suportă amânare. Toate formularele și documentele se transmit online, fără să fie nevoie de depunerea fizică a dosarului. Banii se virează în cont în aceeași zi și pot fi returnați în orice moment, fără plata unui comision de rambursare anticipată.