Campania cash-back include o selecție variată de imprimante şi multifuncționale, color și monocrom, din gama EcoTank.

Multifuncționalele EcoTank au un sistem de alimentare cu cerneală, ce include rezervoare de mare capacitate dedicate pentru fiecare culoare și un mecanism de minimizare a scurgerilor de cerneală, asigurând un proces de printare calitativ, mult mai rapid și mai sigur.

Echipamentele oferă costuri de exploatare și de print reduse, cu până la 90% mai mici față de imprimantele concurente. În plus, echipamentele din această gamă sunt fiabile, oferind siguranță totală, fiind susținute de o garanție promotională extinsă de 3 ani.

Pentru utilizatorii care au nevoie de printuri alb-negru, echipamentele EcoTank monocrom reprezintă cea mai bună soluție, cu un preț extrem de redus.

Utilizarea imprimantelor EcoTank poate reduce cu până la 50% costurile de print în 3 ani și cu până la 95% consumul de energie, față de imprimantele laser monocrom.

Imprimantele EcoTank monocrom sunt livrate cu rezerve de cerneală cu care se pot tipări până la 11.000 de pagini, fără timp de încălzire și cu viteze de imprimare de până la 20 ppm.

Cum pot primi clienții banii înapoi în promoția cash-back?

  1. Etapa 1: Achiziționează o imprimantă EcoTank participantă la promoție, până la 31 martie 2023
  2. Etapa 2: Trimit o solicitare online în decurs de 30 de zile de la achiziție pe www.epson.ro/cashback
  3. Etapa 3: Completează formularul de solicitare online, alături de o copie a chitanței și o fotografie a numărului de serie de pe imprimantă

Solicitarea pentru primirea banilor înapoi trebuie trimisă în decurs de 30 de zile calendaristice de la data achiziției, iar returnarea banilor se realizează prin transfer bancar, în decurs de 30 de zile de la validarea solicitării. Ultima dată la care pot fi trimise solicitări este 30 aprilie 2023.

Promoția este valabilă doar pentru utilizatorii finali. Campania se adresează persoanelor în vârstă de cel puțin 16 ani, cu reședința în România, și permite cel mult două solicitări/client. Este permisă o singură solicitare pentru fiecare model eligibil. Cererile pentru echipamentele care vor fi revândute unei terțe părți nu sunt eligibile pentru această promoție.

În campania cash-back sunt incluse 45 de modele din gamele Home, Foto şi Office, pe care le puteți descoperi aici.