În aer liber, dar conectați

Apetitul pentru călătorit a revenit după o lungă pauză. ”Toată lumea trebuie să ia o pauză, iar vara vrem să petrecem cât mai mult timp în aer liber, totuși vrem să rămânem permanent conectați”, spune Patrick Hirscher, EMEA Wireless Market Development Manager la Zyxel.

O conexiune Wifi poate fi mai rapidă și mai stabilă, plus că o conectare la o rețea WiFi înseamnă, de asemenea, salvarea cotei alocate de date mobile pentru a le avea disponibile atunci când nu există alternative. Pentru antreprenorii din domeniul turismului, a pune la dispoziție acoperire WiFi este un punct în plus pentru oaspeții lor, mai ales dacă vorbim și de o conexiune bună în aer liber.

Dar WiFi-ul în spații deschise nu este un beneficiu la îndemâna tuturor afacerilor mici din 2 motive: pentru că este un fel de tehnologie de interior care nu se pretează cu adevărat pentru setările exterioare - și majoritatea oamenilor își doresc să fie în aer liber atunci când sunt în vacanță; în al doilea rând, oferirea unui serviciu de acces Wi-Fi de bună calitate tuturor este destul de costisitor, iar oferirea unei versiuni ieftine, cu preț redus, nu este o rezolvare fericită pentru toată lumea.

WiFi pentru afacerile care așteaptă turiști

O soluție poate fi un access point care poate susține o conexiune bună afară, cum este Zyxel NWA55AXE WiFi 6, de la compania care oferă soluții de rețea și securitate de top pentru utilizatorii din mediul business și de acasă. Proiectat special pentru utilizarea în aer liber, are un grad de protecție IP55, ceea ce înseamnă că are o protecție excelentă împotriva prafului și apei. Poate fi montat cu ușurință pe un perete sau pe un stâlp și poate fi gestionat folosind platforma noastră cloud Nebula, astfel încât să puteți controla de la distanță toate setările de pe un smartphone, tabletă sau laptop, fără a fi nevoie să puneți mâna efectiv pe dispozitiv.

De asemenea, acceptă WiFi 6 și, prin urmare, oferă cele mai rapide viteze și este capabil să suporte densități mari de utilizatori, așa cum se poate întâmpla în barur, cafenele și alte locuri populare, care pot fi aglomerate. Cu 2 antene externe duale, dispozitivul are o rază de acțiune excelentă, care oferă utilizatorilor conexiuni stabile și sigure în orice moment. De asemenea, antenele externe sunt orientate în jos pentru a se asigura că oferă cea mai bună acoperire atunci când acces point-ul este montat într-o poziție aflată la înălțime.