ASUS este un partener de distribuție ideal pentru aplicația Quantumcloud, ce oferă sume cash clienților în funcție de cât de eficient este sistemul lor pentru minarea de criptomonede, deoarece compania are o bază mare de utilizatori care pot câștiga un venit pasiv prin instalarea software-ului.

Quantumcloud se diferențiază de alte aplicații de minare prin ușurința în utilizare și securizarea datelor clientului. Ca parte a angajamentului său de a proteja datele utilizatorilor, Quantumcloud a fost lansat în conformitate cu GDPR și nu le impune clienților să creeze o autentificare unică. În schimb, clienții utilizează contul existent PayPal sau WeChat pentru a se conecta și a colecta câștigurile obținute.

Pentru a simplifica experiența utilizatorului, managementul portofelului digital, minarea criptomonedei, conversia monedei și transferul fondurilor sunt integrate în software-ul Quantumcloud.

Atenție, însă! Trebuie să aveți în vedere faptul că startup-ul Quantum Cloud International Pte. Ltd. nu garantează că utilizatorii acestui software vor genera venituri sau profit și nici nu garantează un rezultat financiar pentru utilizatori.

”Utilizatorii trebuie să ia în considerație propriul cost de utilizare, cum ar fi costul electricității și să-și facă propriile calcule despre modul de utilizare a software-ului Quantumcloud. Ratele de câștig se pot schimba în funcție de performanțele pieței de criptomonede și nu pot fi garantate sau influențate în niciun fel de Quantumcloud. Quantumcloud, compania mamă, investitorii, angajații și partenerii afiliați nu au nicio responsabilitate pentru profitul sau pierderile utilizatorilor. Drepturile și responsabilitățile utilizatorilor cu privire la utilizarea Quantumcloud sunt supuse Termenilor și Condițiilor, care vor fi convenite înainte de utilizarea cloudului Quantum”, spun reprezentanții startup-ului.