Zăpada nu ne învinge nici azi! Cât timp avem internet, vă putem aduce știrile zilei. Așa că am citit niște articole care ne învață cum să facem niște bani extra, începând o afacere chiar dacă nu renunțăm la un job full-time. Mai avem niște trucuri numai bune pentru momentul în care nu vrei să angajezi un om bun la cifre, am citit o analiză despre evoluția startup-urilor și despre trei caracteristici esențiale pe care ar trebui să le aibă un fondator.

Tot azi am aflat că tot mai multe joburi care pot fi făcute de roboți sunt date oamenilor și că există un ceas-roboțel care ne învață copii să doarmă. Nu în ultimul rând, avem și o reacție din internațional după anunțul vânzării Vector Watch către Fitbit.

  • Vrei să începi un business, dar să te bucuri și de siguranța zilei de mâine? Nicio problemă, lasă teama deoparte și pune-ți în aplicare ideea chiar dacă lucrezi full-time.
  • De unul singur, un startup nu poate spune prea multe lucruri. Dar privit alături de altele, poate crea o imagine extrem de clară.
  • Dacă nu ești gata să angajezi un om bun la cifre, nu trebuie să te panichezi. Există și alte opțiuni.
calculator business job antreprenoriat