Masterclass-ul organizat de Microsoft va avea loc pe 18 iunie 2020, între orele 10 și 13.00, sub forma unui webinar în care vor fi invitați futurologi care să discute despre transformările viitorului pentru companii.

Modul în care companiile s-au adaptat și au răspuns în timp real la nevoile clienților, care sunt noile capabilități pe care organizațiile le-au dezvoltat în ultimele trei luni și cum au folosit tehnologia pentru a le implementa; care sunt noile oportunități pe care mediul de afaceri le explorează pentru a inova; adaptarea modelelor de afaceri, cu accent pe reducerea costurilor pentru repornirea afacerilor - acestea vor fi principalele unghiuri din care va fi abordată joi tema transformării digitale în cadrul Microsoft Digital Transformation Masterclass.

Te poți înscrie la webinar în această pagină de registration.

Masterclass-ul va fi organizat pentru a ajuta clienții și companiile să poată înțelege mai bine ce tehnologii sunt de viitor în perioada aceasta și care vor crește. De asemenea, invitații vor introduce și cele mai noi inovații care schimbă lucrurile pe piața de business, dar vor primi și exemple din cadrul implementărilor în alte companii.

Un lucru important învățat în pandemie e faptul că tehnologia ne poate ajuta să trecem mai ușor peste problemele existente și să diversificăm capacitatea unei companii de a fi rezilientă la crize. În plus, inovația va schimba numeroase domenii care astăzi par că nu au legătură cu tehnologia.

Cine sunt invitații masterclass-ului „Digital Transformation”?

Shivvy Jervis va vorbi despre viitor din perspectiva unui futurolog. Ea vorbește la evenimente despre cum inovația poate fi folosită pentru a îmbunătăți potențialul uman, poate alimenta organizațiile și schimba societatea. Ea organizează mai multe serii online, printre care „Digital Futures” și „The Trailblazers”, dar a contribuit și la emisiuni documentare pentru Discovery Channel, ultima emisiune fiind „Piloting the Digital Future”.

Alături de aceasta vor vorbi Violeta Luca, General Manager la Microsoft România, Daniel Rusen, Marketing and Operations Director la Microsoft România și Fady Chreih, CEO al rețelei Regina Maria, una dintre cele mai mari rețele de furnizori privați de servicii medicale din România.

Pentru a stimula discuțiile despre transformarea digitală, Daniel Rusen, Marketing & Operations Director, Microsoft Romania va vorbi despre ultimele aplicații tehnologice din cadrul procesului de transformare digitală şi impactul tehnologiei în business pentru a încuraja inovația în cadrul mediului de afaceri local.

Cum va arăta programul?

Webinarul va începe la ora 10.00 și va fi organizat în mai multe sesiuni.

10.10 - 10.30 - Daniel Rusen - „Open for Business”

10.30 - 11.15 - „Moving Forward Together”, un panel de discuție despre posibilitățile și oportunitățile acestei perioade

11.15 - 12.15 - MasterClass „The Future, Now”, cu Shivvy Jervis, futurolog

12.15 - 12.30 - Sesiune de întrebări și răspunsuri și finalul evenimentului