Curious Lion Podcast a fost înregistrat în primă fază la evenimentul Go Tech World, care a avut loc pe 2-3 octombrie la Romexpo. Episoadele înregistrate acolo au abordat teme diverse, de la modul în care Waze cucerește lumea și publicitatea, la cum să creezi comunități pentru startup-ul și business-ul tău, până la folosirea realității augmentate în business.

Ideea de bază de la care am pornit atunci când ne-am alăturat proiectului, pentru a modera aceste podcast-uri, a fost să intrăm în detaliu în spatele proiectelor la care lucrează invitații podcast-ului, fără a folosi clișee, cu întrebări complicate și care abordează teme ale viitorului.

Încotro se îndreaptă banking-ul? Cum vei mai recunoaște realitatea normală de cea augmentată? De ce Bucureștiul nu are un parteneriat cu Waze?

Primul episod face parte din seria TECH (înregistrată la GoTech World 2019) și îl are ca invitat pe Răzvan Sighinaș, CIO ING Bank România, care ne spune multe despre inovație, digital banking și user experience.

Ascultă podcast-ul mai sus în playerul de Spotify sau pe SoundCloud, aici.

În curând va fi disponibil și pe Apple Podcasts și vor fi publicate noi episoade.