E plin de oferte de Black Friday, dar niciuna nu-ți oferă smartphone-uri la 0 euro și abonamente 4G nelimitate. Bine, niciuna în afară de oferta Telekom Romania de Black Friday 2019.

Operatorul a dat startul reducerilor de Black Friday încă de pe 8 noiembrie, oferind smartphone-uri cu reducere de până la 85% la un abonamentul Mobil Nelimitat de 6 euro, fără perioadă contractuală. Mai mult, la portare, oferta includea multe telefoane la 1 leu, cu abonamentul Mobil 10 de 12 euro, dar și bilete la meciul România-Suedia.

Totuși, începând din 15 noiembrie, și până pe 24 noiembrie, Telekom Romania oferă super-telefoane la super-ofertă - 0 euro pentru modelele Huawei P Smart 2019, Huawei P Smart Z și Samsung A40. Oferta este disponibilă pentru clienții care aleg să se porteze în rețeaua Telekom și care aleg alături de telefoanele menționate, un abonament Mobil 10.

Dar, asta nu e tot. Îți place să călătorești? Cui nu-i place! Iată ce a mai pregătit Telekom Romania de Black Friday.

Dacă te-ai decis să profiți de oferta Telekom de Black Friday cu telefoane la 0 euro, vei primi și un voucher de la Blue Air, în valoare de 100 de euro, pe care să îl folosești în următoarea ta vacanță. Cu oferta de net Nelimitat de la Telekom ajungi instant oriunde pe internet, iar cu voucherul Blue Air te duci mai ieftin, în vacanța mult dorită. Perfect, nu?

Gata, nu te mai rețin - acum că ai aflat oferta, te aștept pe pagina blackfriday.telekom.ro unde te poți bucura de ea. Spor la shopping!