Managerii din industriile IT, creative și automotive pot participa la finalul lunii noiembrie, la Cluj – Napoca, la un workshop integrat care include seminarii de mangementul inovării, management de produs, inovare socială și business simulation.

Programul durează 4 zile (22 – 25 noiembrie; 26 noiembrie - evaluare) și este organizat de Structural Consulting Group în cadrul proiectului Laboratorul de competențe 502. Participarea pentru persoanele eligibile este gratuită, iar pentru cei care nu locuiesc în Cluj – Napoca se asigură gratuit cazare & decontul transportului.

Curs gratuit pentru antreprenori - de la cine înveți?

Jennifer Austin este cofondatoare Risky Business, primul fond de accelerare din România și vice-președinte al Asociației #withus. În 2013, Jennifer s-a mutat din California în România, creând mai târziu Risky Business. Jennifer a fost și este mentor pentru peste 50 de start-up-uri românești și și a creat evenimente de impact pentru comunitatea din Transilvania. Jennifer deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în afaceri internaționale și marketing din partea Cleveland State University. Jennifer împreună cu invitații săi vor livra workshopul de Managementul inovării.

Maria Duduman are peste 14 ani experiență în banking și vânzări, iar de câțiva ani a virat către sectorul social, unde aduce foarte multă inovație pe legătura dintre business și impact social. Printre altele, este fondatorul platformei Debunavoie.ro și Fă bine! A făcut parte din echipa de organizare a inițiativei 8 Hours overtime for a good cause și va livra workshopul de Inovare socială cu sprijinul Ashoka România.

Louis Havriliuc este un înreprinzător care a aplicat în România ce a învățat în Finlanda. Urmare a studiilor sale, Louis a devenit pasionat de utilizarea simulărilor de business pentru comunicarea conceptelor operaționale și strategice. Louis are experiență în livrarea trainingurilor de digital business simulation către diferite sectoare: IT, telecom, retail, banking & finanțe, energie etc. Este fondatorul Simbound digital marketing simulations și va livra în cadrul Laboratorului workshopul de business simulation.

Marcel Iancău este manager commercial & marketing la Cesal SA – parte a Grupului Atlas Polonia – companie care produce materiale de construcții ca sumă a tehnologiei, inovației și cercetării permanente. Marcel deține un doctorat în inginerie energetică și este cofondator al Casei de Idei. Marcel va livra în cadrul Laboratorului workshopul de management de produs.

Locurile la curs sunt limitate, înscrierile se fac pe principiul primul venit - primul servit.

Ce trebuie să faci dacă ești interesat?

La curs sunt eligibili să participe manageri și antreprenori cu domiciliul/reședința în una din cele 4 regiuni care activează în una dintre cele 3 industrii: IT, creative sau auto. Companiile în care sunt angajați/pe care le conduc persoanele interesate să participe la cursuri trebuie să aibă autorizat cel puțin un cod CAEN al unei activități principale sau secundare desfășurate în sectorul economic respectiv. Managerii eligibili sunt orice persoane care sunt manageri de proiecte/manageri de echipă/directori/manageri generali care asigură managementul strategic al organizațiilor.

Te poți înscrie în program folosind formularul de aici.

Pe lângă informațiile despre tine, va trebui să încarci în formular următoarele documente:

Mai multe detalii puteți afla de la Raluca Prelucă - laborator@fonduri-structurale.ro