De altfel, pe Coursera Ng are și câteva cursuri pe teme precum machine learning și inteligență artificială, cel mai recent fiind axat pe predarea celor mai de bază elemente ale tehnologiei AI către începători.

Este vorba despre cursul AI for Everyone, care se adresează, așa cum îi spune numele, tuturor persoanelor care vor să înțeleagă terminologia și capacitățile AI, fără a intra în detalii specifice zonei de development.

”Acest curs este destinat tuturor, fie că vorbim despre CEO, manageri de produs, oameni de marketing, de vânzări, desgineri sau oameni de finanțe. Dacă ești un lider de business care nu are de-a face cu partea tehnică, AI for Everyone te va ajuta să înțelegi cum să consturiești o strategie AI sustenabilă. Dacă ești un inginer specializat pe machine learning sau data scientist, acesta este cursul pe care să-l recomanzi managerului tău să-l urmeze pentru ca acesta să înțeleagă ceea ce poți, sau nu poți, face”, spune Ng.

Începând cu 2019, un număr tot mai mare de oameni de business vor trebui să stăpânească niște concepte esențiale despre inteligența artificială. Așa că ar trebui să salvați linkul pentru acest curs.

Cursurile de pe Coursera costă 49 de euro/lună, iar parcurgerea materiei din AI for Everyone ar dura cam 3 săptămâni. Înscrierile la curs se fac începând cu data de 26 noiembrie, iar cursul demarează oficial ”la începutul lui 2019”.