În noua eră a internetului, imaginea este cea care vinde, fie că este vorba despre influenceri, fie că vorbim despre antreprenori care vor să atragă investitori. Dacă vrei să înveți cum să te promovezi ca un profesionist, ai putea să urmezi niște cursuri online.

Un astfel de set de cursuri online care te învață cum să te promovezi a fost dezvoltat de Dorie Clark. Aceasta este o autoare americană de succes care și-a construit cariera ajutând executivi din topul Fortune 500 să își scoată în evidență atu-urile. Acum, ea își îndreaptă atenția și experiența către oricine își dorește să se promoveze, lansând cursul Personal Branding for Creative Professionals, la un preț de 15 dolari. Acesta se găsește în oferta TNW Deals, fiind redus cu 69% din prețul inițial.

Pentru a te convinge că Dorie Clark te poate ajuta să te promovezi, trebuie să știi că aceasta este profesor de business la Duke, una dintre cele mai bune universități din Statele Unite. Ea a activat în calitate de purtător de cuvânt într-o campanie prezidențială și este cunoscută ca fiind expertă în reinventarea personală. Cursul ei, care te învață cum să te promovezi, îți prezintă abilitățile necesare pentru a avea un impact, atât pe plan profesional, cât și prin prezența în social media, dar și în cadrul întâlnirilor face-to-face.

După ce vei încheia acest curs online de branding personal, vei ști ce ai nevoie pentru a crea un brand atractiv în online și offline, vei învăța despre tacticile care te ajută să faci o impresie bună și cum să-ți prezinți cel mai bine stilul, munca și ideile, ca să ieși în evidență. Vei învăța, de asemenea, trucuri de networking pentru a te conecta cu oamenii potriviți și vei afla care sunt pașii pentru a fi memorabil.

În cazul în care consideri că ți-ar fi mai util să vorbești cu un specialist român, care să te ajute să te promovezi, intră pe BizTool.ro, un marketplace de servicii care conectează specialiștii cu antreprenorii de la noi. Aici vei găsi specialiști de self-improvement, care te pot ajuta să faci niște schimbări în bine.