Prin intermediul acestui curs, participanții vor învăța cum să creeze aplicații de business, care vor putea fi livrate în timp record și cu scriere minimă de cod. Cursul începe pe 1 martie 2021, cu o introducere în IT, și continuă în perioada 1 aprilie - 31 mai 2021 cu module dedicate aprofundării informațiilor despre tehnologia low-code. Detaliile complete pot fi consultate pe site-ul Wantsome, aici.

Cursuri de IT - absolvenții devin ingineri Low-Code

Absolvenții cursului vor deveni Low-Code Engineers, cu abilități reale de creare de aplicații end-to-end pentru enterprise, startup-uri sau chiar vor putea lucra ca freelanceri.

Pe parcursul programului de învățare și cursurilor de IT, Plant an App pune la dispoziția participanților licențe Plant an App, suport tehnic și interacțiune cu echipa, iar la final absolvenții vor avea oportunitatea de a obține un loc de muncă. Plant an App oferă două locuri de muncă în cadrul echipei pentru absolvenții cursului.

„Pentru domeniul IT, tehnologia low-code este încă la început, nu doar în România, ci la nivel global. Însă, prin ritmul accelerat de creștere pe care îl are, ne dăm seama că în câțiva ani serviciile de low-code vor fi unele dintre cele mai căutate. Crearea de aplicații în timp scurt și la costuri reduse va deveni o cerință puternică în piață. De aceea, ne-am dorit să aducem în România acest curs, prin care să instruim ingineri locali de low-code. Avem în țară o forță de muncă în IT excepțională, recunoscută pentru performanțele sale la nivel mondial, iar noi ne dorim să rămânem la aceste standarde crescute. Ne bucură și apreciem în acest sens deschiderea pe care am avut-o din partea partenerului nostru de la Iași, Wantsome, și suntem încântați să lansăm cursul Low-Code Engineering. Reconversia profesională către IT prin low-code este acum posibilă la un curs distanță”, a explicat Bogdan Lițescu, fondator și CEO Plant an App.

„Domeniul IT este unul care evoluează constant, tocmai de aceea ne dorim ca prin portofoliul nostru de cursuri IT să aducem pe piața din România specializări pentru cele mai recente tehnologii. Ne dorim ca cei care ne trec pragul să aibă la îndemână o gamă variată de module și să poată alege atât în funcție de interese, cât și în funcție de cerințele curente din piață. Astfel, ne bucură colaborarea cu Plant an App și suntem încrezători că vom oferi împreună un curs relevant pentru piața muncii. Acest parteneriat ne dă siguranța că vom avea rezultate excelente”, a explicat Iuliana Anton, fondatoare Wantsome.

Cursuri IT preț - nouă module disponibile

Cursul de programare Low-Code Engineering – Traseul de carieră agil este format din nouă module, de la introducere în IT și ce înseamnă o aplicație până la utilizarea de date, interfață, testare și altele. Cursul se închide cu o prezentare care va fi susținută în fața unui grup de posibili angajatori și va consta în expunerea aplicației pe care fiecare cursant a construit-o în toate cele 8 module de curs. Cursul este recunoscut la nivel internațional, iar costul este de 1.130 de euro.

Partea de low-code din cursul de programare va fi livrată de specialiști în domeniu, membri ai echipei Plant an App, respectiv Radu Niculcea, Customer Success Manager, alături de Patrick Anderson, Head of Learning.

Radu are o vastă experiență în low-code și conduce echipele de implementare pentru clienții cheie ai companiei, în timp ce Patrick, cetățean american, se ocupă de dezvoltarea canalelor de învățare pentru platforma românească. De curând, el a devenit și imaginea publică a comunității de învățare Plant an App, prin susținerea de cursuri online sau training on the job cu clienții startup-ului.

Cursuri programare - sesiune demonstrativă pe 20 februarie

Pe 20 februarie, începând cu ora 10, Wantsome și Plant an App organizează și o sesiune demonstrativă de prezentare a cursului Low-Code Engineering. Evenimentul se va desfășura online, pe platforma ZOOM și va consta în prezentarea programei, structurii și metodologiei cursului, dar și în exerciții practice pentru cei prezenți, care vor înțelege concret în ce constă cursul. Detaliile complete pot fi consultate pe pagina de eveniment, aici.

Plant an App își propune să se implice în formarea viitorilor ingineri de low-code odată cu înființarea Low-Code Academy prin intermediul căreia urmează să implementeze programe de învățare online & offline. Plant an App are o prezență internațională puternică, prin birou în Statele Unite ale Americii și o bază de clienți din întreaga lume. Mai mult, Plant an App a dezvoltat și dezvoltă aplicații prin tehnologia low-code pentru instituții și companii de renume, din domenii precum sănătate, educație, administrație publică și multe altele.

Plant an App este o platformă de dezvoltare low-code care ajută companii din întreaga lume să construiască aplicații de business mai rapid și să își accelereze transformarea digitală. Abordarea Plant an App presupune ca timpul necesar pentru crearea și lansarea soluțiilor software să fie mai mic cu până la de 20 de ori, fără a pierde din flexibilitatea soluțiilor propuse la nivel tehnic. Mai mult, costurile de dezvoltare sunt reduse cu până la 80%.

Pe lângă funcționalitățile caracteristice de low-code, Plant an App vine cu peste 20 de module (API Builder, Form Builder, Advanced Search Engine etc.), zeci de integrări și peste 200 de acțiuni reutilizabile și extrem de configurabile.