Breșele de securitate au loc chiar și la case mai mari. Dacă înainte se credea că giganții din diferite industrii erau sau ar fi trebuit să fie intangibili, având în vedere volumul de date cu care operează, s-a dovedit că nu este chiar așa, când companii precum Facebook, Sony sau HBO au căzut pradă atacatorilor.

Prin urmare, cererea pentru profesioniști din IT cu experiență în securitate cibernetică, sau "white hat hackers", a crescut considerabil. Cei care posedă cunoștinte de IT pot profita de această tendință luându-și un certificat în securitate. Am găsit un pachet de trei cursuri la doar 69 de dolari, Cybersecurity Certification Mega Bundle, care în mod normal costă 999 de dolari.

Un white hat hacker este cineva care s-a specializat în identificarea vulnerabilităților dintr-o rețea și își pune cunoștințele în slujba binelui. El folosește aceleași metode ca și atacatorii malițioși, doar că va consolida sau elimina vulnerabilitățile înainte ca acestea să fie exploatate.

Pachetul Cybersecurity Certification Mega Bundle oferă trei certificate: CISA (Certified Information Systems Auditor), CISM (Certified Information Systems Manager) și CISSP (Certified Information Systems Security Professional). Acestea ajută profesioniștii să înțeleagă cum funcționează auditurile de securitate în IT și îi învață despre asigurări, instrucțiuni, standarde și cele mai bune practici.

Urmând aceste cursuri veți putea să definiți, să implementați și să mențineți securitatea informațiilor într-un mediu de afaceri cu standarde de securitate aprobate.