În cazul în care vrei să-ți faci un site bazându-te pe propriile abilități și să nu apelezi la ajutorul românilor de la AppSeed și Creative-Tim, care îți fac un template cu tot ce trebuie cât ai zice pește, poți apela la o serie de cursuri de programare pentru a face primii pași în domeniul programării și design-ului web.

Pachetul de cursuri pentru 2018 de Web Design & Front-End, diponibil în format digital, costă numai 20 de dolari (prețul acestui pachet este redus de la aproape 95 de dolari). Cei interesați de acest pachet de cursuri de programare au acces la 14 ebook-uri cu ajutorul cărora pot învăța cum să creeze site-uri, cum să facă designul acestora, sau al mailurilor, precum și cum să facă optimizarea site-urilor.

Recent, scriam și despre un alt pachet de cursuri care costă 30 de dolari și care vă oferă posibilitatea de a învăța cum să deveniți un hacker.

Opțiuni de cursuri online de programare există pentru o varietate de subiecte și limbaje de programare. Există chiar și o școală gratuită de programare care tocmai ce a început înscrierile pentru sediul din București. Depinde de voi ce vă doriți să învățați extra ca să faceți o schimbare de carieră.