Denumite Learn from Fiverr, aceste cursuri online sunt destinate celor care lucrează deja ca freelanceri pe diferite proiecte, dar vor să își îmbunătățească abilitățile, precum și celor care se gândesc la metode în care pot face bani din căutările altora de servicii online.

Platforma va intra pe nișa Coursera sau Udemy. Programa și cursurile sunt concepute de instructori de succes care au în portofoliul de clienți branduri precum Apple, Nile sau Google.

La finalul cursurilor, absolvenții trec printr-un test final, câștigă un badge special că au trecut prin acel curs și li se garantează faptul că vor primi expunere pe marketplace-ul de servicii al Fiverr. În esență, li se oferă șansa ca noile abilități pe care le-au câștigat trecând prin acele cursuri online să traducă în venituri substanțiale.

Dacă vrei să-ți majorezi veniturile și să-ți oferi expertiza în consultanță de business, financiară, programare web sau mobile, design, marketing, SEO, te invităm să te înscrii pe platforma BizTool.ro și să faci bani din căutările online de servicii ale altora.

Iar dacă vrei să-ți rafinezi abilitățile, poți urma unul dintre cursurile online puse la dispoziție de Fiverr. Pe Learn from Fiverr regăsești cursuri de branding, viral marketing, Facebook Ads, design grafic. De asemenea, poți învăța și cum să creezi un brief pentru clienți, în esență să-ți faci un pitch pentru a-ți atrage noi clienți, cum să faci o cercetare de piață eficientă și cum să livrezi un produs.

Dacă aveți nevoie de un designer bun, de un avocat care să știe legislație, un contabil care să facă toate calculele în locul vostru, un consultant care să vă ajute să valideți ideea de afaceri, un programator care să facă un site fresh sau un specialist SEO care să-l aducă în primele locuri în căutările din Google, intrați și pe BizTool.ro, marketplace-ul care adună antreprenorii și nu numai, alături de specialiști din domenii diverse care să-i ajute în dezvoltarea afacerii. Pagina de Facebook a proiectului poate fi găsită aici.