BizTool.ro este marketplace-ul care adună antreprenorii și nu numai, alături de specialiști din domenii diverse care să-i ajute în dezvoltarea afacerii. În primă fază, platforma va avea șase categorii de specialiști care pot fi contactați de către antreprenori.

Butonul "Vreau să ofer consultanță!" de pe BizTool.ro deschide calea specialiștilor pentru a fi listați în cel mai scurt timp pe marketplace-ul de servicii oferit de către start-up.ro.

Cum funcționează?

BizTool.ro va selecta specialiștii interesați și-i va lista gratuit pe platformă. Aceștia pot fi promovați cu ajutorul marketplace-ului sau în site-urile InternetCorp. Utilizatorii obișnuiți pot lua legătura cu ei prin intermediul formularului de pe site și pot să primească asistență.

Cu ajutorul specialiștilor listați în BizTool.ro, poți să-ți dezvolți un site de calitate pentru afacerea ta, o aplicație mobilă, să găsești cele mai bune oferte de hosting sau să faci SEO ca să ajungi în căutările importante din Google. De asemenea, poți găsi un consultant în zona de taxe și legal, poți descoperi mentori de business sau să-ți faci un logo nou pentru afacerea ta. Pentru cei în căutare de birouri și spații de lucru, platformă oferă și posibilitatea listării acestora.

Platforma intră în perioada de beta testing, în care echipa InternetCorp va atrage cât mai mulți oameni care pot oferi serviciile lor antreprenorilor. Înscrierea este gratuită pe site, dar este moderată de echipa BizTool, pentru a oferi specialiști de calitate celor care vor intra în site.

De asemenea, cei listați în interiorul platformei se pot dezvolta prin conținut și printr-o integrare cu site-urile InternetCorp din zona de business, precum start-up.ro și WALL-STREET.ro.

De ce BizTool?

BizTool este următoarea fază de evoluție pentru proiectele InternetCorp și start-up.ro. Încă din momentul lansării start-up.ro, scopul a fost ca platforma să devină un conector pentru mediul antreprenorial din România. Cu ajutorul marketplace-ului de servicii, scopul e să se creeze o comunitate care se ajută și care dezvoltă mediul de afaceri din România.

În următoarea fază vor fi adăugate feature-uri noi site-ului, după feedback-ul utilizatorilor. Oricine dorește să afle mai mult sau să ofere o sugestie de schimbare, poate trimite un mesaj la office@biztool.ro. Pagina de Facebook a proiectului poate fi găsită aici.

"Încă din momentul lansării start-up.ro cititorii noștri și antreprenorii ne-au întrebat ce putem face mai mult. La un moment dat, doar să scrii despre antreprenoriat nu mai este destul. Și pentru că ne-am văzut în situația de a face conexiuni între antreprenori și specialiști, am decis să lansăm o platformă care să facă asta mai bine și mai automatizat decât o putem face noi. BizTool.ro e un proiect powered by start-up.ro, iar toți cei care folosesc platforma ar trebui să se aștepte la sprijinul nostru", a spus Vlad Andriescu, redactor-șef start-up.ro.