Astfel, clienții beneficiază de servicii integrate de prezentare, testare și asistență în achiziționarea soluțiilor de climatizare pentru locuință.

Noul Daikin Concept Store reprezintă un pilon important al abordării strategice a companiei, centrată pe experiența oferită consumatorilor, cu obiectivul de a facilita o interacțiune directă și de înaltă calitate, astfel încât clientul să își poată proiecta confortul locuinței prin intermediul echipamentelor Daikin, cu ajutorul asistenței specializate. Totodată, dezvoltarea continuă a rețelei de parteneri autorizați Daikin, prin training-uri și cursuri, completează planul de dezvoltare strategică, asigurând cel mai ridicat nivel de informații și cunoștințe în domeniu.

„Căutăm în permanență să venim cu noi soluții orientate spre nevoile și așteptările consumatorilor, iar propriul magazin-concept este încă un pas pe care îl facem în această direcție. Având o interacțiune directă cu experții Daikin, utilizatorii finali vor primi informații detaliate despre funcționalitățile și tehnologiile inovatoare ale produselor Daikin. Vom răspunde tuturor întrebărilor vizitatorilor și le vom oferi oportunitatea de a descoperi soluții moderne și de ultimă generație destinate calității aerului din locuință. Aceștia au ocazia de a interacționa cu echipamentele, de a le testa și a le achiziționa.”, spune Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

În cadrul Daikin Concept Store, situat în Centrul Comercial Băneasa Shopping City, la etajul 1, vizitatorii vor putea să descopere noutățile Daikin, soluțiile de răcire, de încălzire și de purificare a aerului, dar și opțiunile de conectivitate inteligentă. Printre produsele expuse se numără noua Daikin Emura, reprezentând gama superioară de aparate de aer condiționat, gamele Daikin Stylish și Perfera, dar și pompa de căldură Daikin Altherma și modelele de purificatoare de aer MC55W și MCK55W.