Dan Bulucea, country director al Google România va renunța la funcție, după ce a acceptat numirea ca director new business pentru regiunea Asia Pacific.

Dan-Bulucea_landscape

Din luna iunie, Dan Bulucea, actualul Country Director al Google România va prelua un nou rol în cadrul Google: director New Business pentru regiunea Asia Pacific. Dan va lucra în biroul Google din Singapore, având obiectivul de a dezvolta noi oportunități de afaceri în regiunea Asia-Pacific, din Japonia, China sau India până în Australia și Noua Zeelandă.

Dan Bulucea a fost responsabil pentru dezvoltarea prezenței și strategiei Google în România, de la deschiderea biroului local în 2010. În acești aproape șase ani, eforturile Google România s-au concentrat pe sprijinirea companiilor românești în utilizarea cu succes a tehnologiilor online, promovarea tradițiilor și culturii românești cu ajutorul tehnologiei digitale (pe platforme precum Google Cultural Institute) și dezvoltarea abilităților digitale în România, prin proiecte specifice în zona educației.

Dan va conduce în continuare biroul local până la numirea noului Country Director al Google România.