Dan Oros, cel care conduce operațiunile de marketing ale Google în România, a anunțat că se alătură echipei Creatopy în calitate de CEO, dar și ca Chairman of the Board la Flipsnack.

„De 6 ani conduc activitățile de marketing pentru Google și YouTube în România și câteva inițiative în CEE. Am avut oportunitatea să coordonez super inițiative, de la a crește business-ul local împreună cu cei de la Sales, până la proiecte educaționale pentru peste 500.000 ded români, lansări de produse - YouTube Music, Premium, Google Pay), susținerea ecosistemului de startup-uri, suport în dezvoltarea YouTube și multe altele”, a spus Dan Oros în anunțul său public de pe pagina de Facebook.

El se alătură Creatopy, un startup românesc, o platformă online de creare de reclame, livrare și optimizare. Creatopy a fost cunoscut până în 2021 drept Bannersnack. Flipsnack este un produs care realizează reviste și broșuri digitale.

„Creatopy e o platformă digitală care ajută brandurile și agențiile să creeze și să livreze reclame într-un mod simplu și eficient. De asemenea, voi susține la nivel strategic Flipsnack, în calitate de Chairman of the Board. Flipsnack ajută la crearea de cataloage, broșuri și reviste digitale extrem de interactive și cu super impact vizual”, a mai spus Dan Oros.

El menționează că ambele companii sunt folosite de zeci de mii de clienți globali, generează milioane de dolari în ARR și „cred cu tărie că vor deveni unicorni în următorii 3-5 ani”, mai spune Dan Oros.

Conform datelor, Creatopy are peste jumătate din clienții platformei sunt din America. La începutul anului, platforma are în prezent peste 14.000 de clienți. Compania are birou deschis la San Francisco și urmează să deschidă alte birouri în Amsterdam și Japonia.