O băutură fină, oferită în dar de sărbători, întrunește toate criteriile unui cadou corporate, de la calitate la aspect.

Fie că vorbim despre un vin italian iconic, care l-a cucerit pe însuși Ernest Hemingway și care îl descria ca fiind "un vin roşu proaspăt şi uşor, prietenos ca locuinţa celui mai bun prieten", fie că ne referim la o vodkă din Canada, filtrată prin straturi de cristale semipreţioase, tequila ambalată în sticle ceramice ultrafine, sculptate şi pictate manual în cel mai mic detaliu de către artizanii mexicani, whisky multipremiat sau născut la umbra templelor antice din Japonia ori rom aromat, care îmbină perfect tradiţia columbiană cu spiritul contemporan european și până la șampaniile franțuzești celebre, elegante și sofisticate, o băutură rafinată va oferi celui care o primește în dar o adevărată călătorie senzorială, binemeritată la sfârșit de an, pentru care te va ține minte mult timp de acum înainte.

Experiențele noi și plăcute sunt, de fapt, cheia succesului oricărei relații longevive, inclusiv a celei profesionale!

Transport gratuit și posibilitate de retur în 45 de zile

Iar pentru ca alegerea unui cadou potrivit să reprezinte doar o experiență frumoasă tine și să fii scutit de disconfortul creat de aglomerația specifică acestei perioade, licorile de sărbători 100% originale, de la branduri renumite în lumea întreagă pot fi comandate online.

Practic, într-un singur loc, găsești tot ce-ți dorești în materie de băuturi alcoolice, de la licori tradiționale, la vin, vodkă, rom, gin, whisky, tequila coniac și până la șampanie, care pot fi asociate, în coșuri cadou ambalate cu bun gust, cu delicii dintre cele mai diverse, de la panettone la bomboane, praline, diverse tipuri de ciocolate, ceai sau cafea și chiar accesorii, cum ar fi ceasuri, instrumente de scris de lux, chiar comestice sau accesorii pentru degustări memorabile. În cazul în care ai nelămuriri, este bine să știi că specialiștii magazinelor de specialitate îți oferă telefonic sfaturi avizate.

De asemenea, beneficiezi de transport rapid în toată țara, livrare gratuită pentru comenzi care depășesc o anumită valoare și posibilitate de retur extins în 45 de zile.