Compania a introdus deja o nouă linie de produse, Game Every Day, un set de 7 băuturi funcționale, câte una pentru fiecare zi a săptămânii.

Compania estimează că până la finalul anului, noile băuturi lansate vor contribui la generarea unui venit total de 400.000 de euro.

Evaluată la 6 milioane de euro, compania românească The Blue Renaissance a finalizat o nouă rundă de finanțare. Cei 500.000 de euro de la investitori privați consolidează eforturile de expansiune ale companiei și contribuie la creșterea portofoliul de produse.

Împreună cu investițiile private anterioare în valoare de 1 milion de euro, compania își continuă astfel strategia de extindere la nivel național și internațional, cu un portofoliu de produse diversificat și adaptat nișei în care activează.

”Am dezvoltat noi parteneriate cu retaileri de încredere din România și suntem implicați activ în negocieri cu rețele de retail importante din Europa și Orientul Mijlociu. Noua noastră linie de produse acoperă o nișă de piață, completând oferta existentă și venind în întâmpinarea nevoilor clienților. Pentru a profita de această oportunitate, vom aloca o parte semnificativă din fonduri pentru automatizarea procesului și extinderea capacității de producție, deoarece credem în potențialul acestor băuturi funcționale. Astfel, investițiile noastre strategice vor spori eficiența operațională și capacitatea de producție, explică Ajay Naqvi, co-fondator The Blue Renaissance.

Game Every Day reprezintă o serie de șapte băuturi funcționale, 100% naturale și certificate organic, cu formule atent elaborate pentru a îmbunătăți viața zilnică și a promova sănătatea fizică și mentală.

Sucul de afine 100% natural, fără adaos de apă sau zahăr, este combinat cu ingrediente premium precum matcha, ghimbir, turmeric și alte extracte botanice, oferind vitamine și antioxidanți esențiali unei funcționări optime a organismului.

Strategia de distribuție a The Blue Renaissance pentru acest nou produs cuprinde atât canalele B2C, cât și B2B. Astfel, băuturile vor fi disponibile atât pe canalul propriu de vânzare, dar în aceșași timp strategia vizează atragerea de clienți din segmentul premium HoReCa, retaileri internaționali și magazine specializate care se adresează clienților de produse naturale și organice.

Compania estimează că Game Every Day – disponibil pentru comenzi B2B și începând cu sfârșitul lunii iulie disponibil și pentru comenzi directe online pe site-ul The Blue Renaissance – împreună cu toate celelalte amestecuri de fructe, vor genera un venit de 400.000 de euro până la sfârșitul anului.

Mai mult, managementul companiei și-a propus să ajungă la o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro până la sfârșitul anului 2024.

În prezent, produsele The Blue Renaissance pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al companiei, precum și din anumite magazine, atât online, cât și offline, specializate în produse alimentare naturale și organice.

În cadrul planurilor de extindere la nivel național, The Blue Renaissance urmărește colaborări cu lanțuri de supermarketuri locale, magazine specializate și rețele de farmacii, asigurând astfel o accesibilitate largă la produsele sale.