„Ultimul Latitudine Chromebook Enterprise este conceput atât pentru angajați cât și manageri IT. Angajații vor aprecia eleganța laptopului în timp ce managerii IT vor fi mulțumiți de ușurința cu care vor putea integra echipamentul în ecosisitemul companiei.", a declarat Rahul Tikoo, vicepreședinte senior, Comercial Product Group, Dell Technologies

Proiectat pentru profesioniști, Latitude 7410 Chromebook Enterprise include funcții inovatoare de securitate și productivitate, permițând angajaților configurarea rapidă, fără a pierde timpul la instalarea dispozitivului. Co-proiectat cu Intel ca parte a programului de inovare Project Athena, Latitude 7410 Chromebook Enterprise oferă LTE de bandă largă mobilă, Intel WiFi 6 și procesoare Intel Core i7 de 10 Gen pentru a stimula productivitatea și performanța pentru activități solicitante, cum ar fi procesarea de 8,6 ori mai rapidă în foile de calcul de la Google.

Funcțiile-cheie:

  • Primul ecran 4K cu afișaj Low Blue Light disponibil pe Chromebook Enterprise: Latitude 7410 oferă o mai bună lizibilitate și confortul ochilor. Marginile înguste oferă, de asemenea, mai mult ecran pentru activitățile de lucru precum sedințele online.
  • Cea mai lungă durată de viață a bateriei din orice Chromebook premium: cu până la 21 de autonomie. Dispozitivul se poate încărca rapid de la 0% până la 35% în doar 20 de minute cu ExpressCharge Boost sau poate obține o încărcare de până la 80% la o oră cu ExpressCharge.
  • Design premium: profesioniștii pot alege între aluminiu prelucrat sau fibra de carbon pe cel mai ușor laptop de Chromebook Enterprise de 14 inch din lume. O nouă culoare argintie este disponibilă pe Chromebook Enterprise Latitude 5400

Management și securitate: Pe măsură ce organizațiile se pregătesc pentru work from home pe termen lung, Dell Technologies Unified Workspace reduce complexitatea IT și permite liderilor IT să implementeze, să asigure, să gestioneze și să ofere support tehnic Latitude Chromebook Enterprise. Disponibile în peste 50 de țări și cu 14 tastaturi de limbă localizate, companiile pot selecta și achiziționa diferite configurații pentru a răspunde nevoilor angajaților. IT poate gestiona dispozitivele cu același nivel de asistență, securitate și fiabilitate pe care le așteaptă într-un mediu corporativ și poate avea încredere în stabilitatea platformei cu platforma IT Stabilă Intel®. Ele pot repara și actualiza stocarea și bateriile și pot opera același model de asistență în întreaga lor organizație.

Chromebook Enterprise Latitude 7410 este disponibil acum începând de la 1.299,00 USD și va fi disponibil în curând cu procesoare Intel Core i3 începând de la 1.099,00 USD.